Новини про зірок
Подобається

Оля Полякова: «Щоранку до мене приїжджають лікарі, які колють мені масу препаратів»

01/12/2015     Автор: admin
Оля Полякова: «Щоранку до мене приїжджають лікарі, які колють мені масу препаратів»

967166

 

Співачка хворіє вже другий місяць

За два місяці Оля Полякова дала 28 концертів. Це наймасштабніший тур Суперблондинки за всю історію її творчості. Про те, з якими труднощами довелося зіткнутися під час турне, чого чекати від сольного концерту, про свою велику мрію, а також найближчих творчих планах Оля Полякова розповіла під час онлайн-конференції.

Без труднощів у турі не обійшлося. Як зізналася артистка, перед кожним концертом їй доводилося звертатися за допомогою медпрацівників:

"Я хворію вже другий місяць. Щоранку до мене приїжджають лікарі, які колють мені масу препаратів, щоб я могла переносити бронхіт на ногах. У мене зовсім немає часу хворіти, і це жахливо. Бідні мої діти! Алісочка прийшла позавчора до мене в кімнату і запитала: "Мамо, ну чому ти весь час або працюєш, або лежиш?"!" – Поділилася артистка.
"Я дійсно головна Снігуронька країни. У мене буде дуже крутий новорічний номер, приурочений до злиття року Кози і Мавпи. Я взагалі вважаю, що сьогодні артисту мало лише співати – артист повинен дивувати! Тому моє шоу – це чистий цирк. Я в ньому роблю все! І навіть підготувала номер з жонглюванням живих хом'ячків, – жартує Суперблондинка. – Глядачеві потрібно весь час змінювати картинку. Якщо я буду співати тільки оперу, він засне вже на 5-й пісні".

Як з'ясувалося, зі святом Нового року у Олі Полякової пов'язані не тільки концертні номери, але і її найзаповітніша мрія: "Я б дуже хотіла зробити велике дитяче шоу з собою в головній ролі, яке б йшло в період новорічних свят і, зокрема, під час дитячих канікул. Щоб кожен день ми давали масштабне шоу зі стаціонарними декораціями, як це прийнято в тій же Росії, Америці чи Європі. Я відчуваю, що у мене є потенціал, можливості, а головне – величезна дитяча аудиторія. Повірте, такої кількості дітей, як у мене на концертах, немає ні у одного артиста. Іноді до мене на сцену виходить повзала!", – Каже Оля Полякова.

Зовсім скоро шанувальників чекає перший в репертуарі артистки україномовний хіт:

"Він буде називатися "Мама казала". Це така крута пісня! Ви просто з розуму зійдете від щастя! Я слухаю її кожен день і кожен раз кайфую. Її написав мій улюблений на сьогоднішній день автор Мирослав Кувалдін, з-під пера якого вийшла і композиція "Перше літо без нього", – резюмувала Суперблондинка.

1_1818