Зірка тижня
Подобається

Українців розлютив концерт Лободи в річницю Голодомору (ВІДЕО)

30/11/2015     Автор: admin
Українців розлютив концерт Лободи в річницю Голодомору (ВІДЕО)

Проведення концерту популярної української співачки Світлани Лободи 28 листопада, в день, коли Україна вшановувала пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років, викликало здивування в соцмережі.

На факт такого збігу дат звернув увагу активіст з Донецької області, радник донецького екс-губернатора Сергія Тарути Василь Арбузов.

c29dd4ee3ee7faf2cc782745c827a901

"Учора керівник палацу" Україна "відписався у себе на сторінці з приводу концерту Лободи в день пам'яті жертв Голодомор. Каже, мовляв, вчора все було чудово і органічно, Лобода не підкачала, звук був налаштований, сценографія на висоті, музиканти і балет поза всякими похвал, і взагалі все нормуль, так як Світлана в 16:00 дружно з колективом палацу хвилину помовчала.

На жаль, директора палацу "Україна" Романа Надзельского не можна тегнуть, але сподіваюся хтось із спільних друзів йому передасть, що, крім захоплення Лободою, все-таки хочеться дізнатися, чому державна установа, що має національний статус, порушує закон України, проводячи розважальний захід в день пам'яті жертв Голодомору ", — написав він на своїй сторінці в Facebook.

При цьому Арбузов закликав Надзельского звернути увагу на четвертий пункт указу президента: "На території України 28 листопада 2015 року приспустити державний прапор України, обмежити проведення заходів розважального змісту, внести відповідні зміни до програм радіо і телебачення". "Давайте все-таки визначатися, нам взагалі потрібна ця країна чи ні.

Якщо потрібна, то чому в день скорботи за жертвами найбільшої трагедії нашого народу хтось дозволяє собі так ставитися до історії і пам'яті цієї країни. Чому ЗМІ мовчать? Тим більше — під час війни. Тим більше, якщо це державне підприємство. Тим більше, якщо воно має статус національного. Тим більше, якщо це протизаконно ", — відзначає Арбузов, зажадавши публічних вибачень на адресу громадянам України від керівництва Палацу.

"Знайомі написали, що палац" Україна "перебуває на балансі Державного управління справами. Виходить, що палац у прямому підпорядкуванні глави Адміністрації президента. Керівництво національного палацу, фактично співробітники президента, провели концерт, наплювавши на розпорядження гаранта про обмеження розважальних заходів в день пам'яті. Директор "Україна" Надзельскій доводиться Порошенко … кумом. Призначений на посаду через пару місяців після перемоги Порошенко на виборах ", — додав Арбузов.