Новини про зірок
Подобається

Собчак терпіти не може концерти Стаса Михайлова

30/11/2015     Автор: admin
Собчак терпіти не може концерти Стаса Михайлова

DETAIL_PICTURE__90073038

 

Ксенія не переносить банальні фільми з "пластмасовими персонажами"

Телеведуча і журналістка Ксенія Собчак зізналася своїм підписникам в Instagram, що в захваті від того, що її чоловік – не романтик. Собчак не переносить рожеві сердечка і янголят.

"Дивно, як по-різному розуміють одне і теж різні люди. Ось чому я завжди ставлю уточнюючі питання. "Хочу, щоб мій чоловік був романтиком", – каже мені акторка в інтерв'ю. "А за якими ознаками ви зрозумієте, що він романтик?" – Обережно запитую я. "Щоб вирізав мені янголят з сердечками, наприклад, і наклеїв з віршами про любов по всій квартирі, купив ТОРТИК і поставив пісню "я люблю тебе до сліз"… За цими критеріями мій чоловік не романтик і слава Богу", – написала телеведуча в Instagram.

Ксенія не переносить банальні фільми з пластмасовими персонажами і концерти Стаса Михайлова: "Якби я побачила вирізаних "янголят" – злякалася б за нього. Тому, що для мене вирізані янголята та ТОРТИК, це якась моторошна вульгарщина, а не романтика. Також як і пекельні повідомлення, з безглуздими віршами у свята або тост "за милих дам" 8 березня. Вульгарність дається нам у відчуттях. Як і краса. Як і потворність. Для мене моторошна вульгарність – банальні фільми з пластмасовими персонажами типо "любовь-морковь" або концерт Стаса Михайлова, а для кого-то фільм "Країна Оз" – жахлива "вульгарність", так як там лаються матом. Це, до речі, окрема тема. І окремий маркер. Люди, які приходять в театр і кіно "за високим". Вже раз прийшли, зараз долучимося до "мистецтва". І якщо раптом художній прийом автора не відповідає очікуванню "високого", то все, це маркується "вульгарністю"" , – додала телеведуча.

sob4ak

739219