Зіркові скандали
Подобається

Син Адель ненавидить мамині пісні

30/11/2015     Автор: admin
Син Адель ненавидить мамині пісні

Ось як буває. Весь світ з нетерпінням чекає твого повернення на сцену, мільйони фанатів заслуховують твої пісні по тисячу разів на день, захоплені критики обсипають тебе компліментами, концертні зали ломляться від охочих побачити і почути тебе наживо. А найрідніша і улюблений тобі людина — терпіти не може твою творчість.

1448795799_pevitse-adel-zapretili-lichno-pisat-v-twitter_rect_3f9958cf40c429d73e8850f100c4b977
Так, співачка Адель зізналася, що її маленький син Анджелло не надто любить її творчість і не поділяє світового захвату з приводу її нових пісень. Хоча при цьому, трирічний малюк із задоволенням слухає колискові і дитячі пісеньки у виконанні знаменитої мами.
"Він знає, що я співачка і прекрасно розуміє, що це означає. Він дуже пишається мною і це, звичайно, дуже приємно! Але я думаю, ні, я навіть впевнена, що він ніколи не купить мій альбом, навіть якщо у нього буде така можливість! Це просто не його музика.
Тим не менше, мені подобається бути матір'ю. Це моя реальність і так буде завжди. А ось артисткою бути я можу назавжди — коли-небудь я піду зі сцени. Тому вже зараз важливо правильно розставляти пріоритети. Я так і роблю".
Можливо, маляті Анджелло просто не до смаку, слухати пісні, в яких його мама так страждає? Хто знає, можливо, коли він підросте, пісні відомої матері йому припадуть більше до душі.