Новини про зірок
Подобається

Ведуча шоу «Супермодель по — українськи» народила хлопчика

28/11/2015     Автор: admin
Ведуча шоу «Супермодель по — українськи» народила хлопчика

16 листопада в 19:53 (за нью-йоркським часом) Алла народила хлопчика. Вага дитини Головний 3,4 кг. Батьки назвали первістка Сальваторе Капоне.

Про вагітність ведучої  шоу «Супермодель по-українськи», світової топ-моделі Алли Костромічевої першими дізналися глядачі Нового каналу. Те, що вона при надії, Алла оголосила прямо під час одного з ефірів «Супермодель …». За словами Алли, у неї не було бажання піти з проекту через вагітність.

db25a81a0462ffbbe195ff2af6_31c0045e

Алла Костромічева з чоловіком

— Ми з Джейсоном хотіли дитину. Це був свідомий крок з нашого боку. Я заздалегідь оцінила всі ризики. Розуміла, що знімальний процес припаде якраз на перші місяці. Але думки відмовитися від роботи не було.

Більше того, Костромічева не збирається нікому поступатися місцем ведучою популярного проекту і буде наставляти дівчаток на шлях моделинга і в третьому сезоні.

Нагадаємо, 37-річного нареченого топ-моделі звуть Джейсон Капоне. Він президент компанії, яка займається інвестиціями і реструктуризацією бізнесу. Алла познайомилася з Джейсоном на вечері у подруги, а про свої заручини повідомила в квітні цього року.