Новини про зірок
Подобається

Тимошенко відгуляла день народження в сукні а-ля «П’ятий елемент». (ФОТО)

28/11/2015     Автор: admin
Тимошенко відгуляла день народження в сукні а-ля «П’ятий елемент». (ФОТО)

 

27-го листопада лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко святкує 55-річчя. Іменинниця для урочистого дня обрала сукню, що нагадала чи то вбрання головної героїні фільму "П'ятий елемент", чи то весільне.

a977421-0441c94-timoshenko-bday

Зі слів джерела, святкування відбувалося в спеціально встановленому шатрі. Воно почалося з хвилини мовчання за загиблими воїнами АТО, а згодом гості перейшли до привітань.

Спільного подарунку від фракції іменинниці не вручали, усі презенти були індивідуальні. Як розповів інформатор, зокрема були "море" квітів, картини та книги.

Частували гостей, серед яких були голова  ВР Володимир Гройсман і глава Адміністрації президента Борис Ложкін, легкими закусками, а розважали запальною музикою гурту "ТіК".

Як припустив співрозмовник видання, ймовірно, у святкування буде й "друга серія", адже Тимошенко зібралася їхати до Дніпропетровська.

Нагадаємо, торік день народження Юлії Володимирівни співпав із відкриттям новообраної Верховної Ради. Того дня іменинниця теж була у білому, але ще носила свою фірмову косу.