Новини про зірок
Подобається

Лободу у новому кліпі прив’язали до хреста (ФОТО+ВІДЕО)

28/11/2015     Автор: admin
Лободу у новому кліпі прив’язали до хреста (ФОТО+ВІДЕО)

 

Співачка Світлана Лобода представила кліп на свою першу україномовну пісню "Облиш".

Відео приурочене до Міжнародного дня захисту жінок від насильства, який відзначають 25-го листопада.

Свою роботу Лобода характеризує як послання, покликане привернути увагу до однієї з найважливіших проблем людства: насильства над жінками.

"Ми часто ставимо запитання, що таке любов, але не даємо їй визначення. Ми говоримо про значущість і роль жінки на землі, забуваючи про кількість жертв, які щодня піддаються насильству", — прокоментувала зірка.

01e4628-clipboard06

По суті, любов чоловіка — це завжди битва за трофей. Любов жінки — це жертва. А що, якщо жінка нескінченно приходить на землю, щоб навчити людину коханню, подарувати життя і знову і знову бути розп'ятою? У нашому відео, в театральних перебільшених декораціях, ми розповідаємо історію про складні взаємини чоловіка і жінки. Через гру світла і тіні, через красиві образи ми проводимо лінію ката і жертви — того, кого кохають, того, хто кохає", — додала Свєта.

3e879c6-clipboard08

 

32b67c7-209399351 77689ab-clipboard15

6921127-clipboard13

Світлана вперше за кілька років зняла кліп у павільйоні з декораціями

 

За словами режисера кліпу Нателли Крапівіної, у новій відеороботі немає місця реальності: це всього лише театр, ілюзія життя.

"Кліп на пісню "Облиш" — драматична історія про безмежну і безумовну любов жінки до чоловіка, про її жертовність. Адже основна місія жінки на землі — дарувати життя і сіяти любов, забуваючи про себе", — зазначила Крапівіна.

 

e5823d6-clipboard05