Кабаєва розповіла про янгола-охоронця

28/11/2015     Автор: admin
Кабаєва розповіла про янгола-охоронця

Колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій вже багато років приписують кохання із президентом Росії Володимиром Путіним, розповіла про "потужну силу на горі", яка їй допомагає.

Про це жінка повідомила в коментарі "Экспресс-газете".

"Я знаю кілька молитов. І, можливо, ви здивуєтеся — частенько відкриваю Біблію. Це дуже здорово заспокоює. І на біблійних сюжетах можна багато чому навчитися. Читаєш і думаєш: ну ось же ситуація зовсім як у тебе!" — заявила Кабаєва.

Аліна впевнена, що "десь нагорі існує потужна сила, яка стежить за нами. І іноді втручається в хід речей". Один такий випадок стався зі спортсменкою на Чемпіонаті світу у 2003-му році.

c2d8a9d-kaba

"Це був мій перший великий старт після дискваліфікації. Я була готова не дуже… Але втрутилися ті самі сили", — почала Кабаєва.

"Коли я виходила на килим, українські вболівальники почали скандувати ім'я своєї улюблениці Ганни Безсонової. Це мене страшно розлютило. "Ну, зараз я вам покажу Безсонову!" — промайнуло в голові. І всю програму провела на божевільному куражі, без сучка, без задирки. Думаю, без допомоги Всевишнього не обійшлося", — упевнена вона.

Нагадаємо, вже понад сім років Кабаєву вважають коханкою Путіна. Подейкують, що за цей час жінка народила від російського лідера трьох дітей. Зокрема, у 2008-му році Аліна буцімто привела на світ сина у США, а через чотири роки — доньку.

У березні цього року, кажуть, Кабаєва народила ще одну доньку від Путіна.Дитя з'явилося на світ в одній зі швейцарських клінік.

Після чуток про пологи жінка вийшла в люди із зайвими кілограмами. Та нещодавно Аліна знову схудла й подалася на телебачення і засвітила ще йобручку.