Зіркові скандали
Подобається

Батьки Жанни Фріске і Дмитро Шепелєв нарешті поділили дитину

27/11/2015     Автор: admin
Батьки Жанни Фріске і Дмитро Шепелєв нарешті поділили дитину

20
25 листопада відбулося слухання в управі Пресненського району Москви, де у присутності комісії та психолога розбиралася суперечка між Шепелєвим і батьками покійної Жанни Фріске щодо її з Дмитром дитини.

Фахівці вислухали думку Шепелєва та думку батьків Жанни (її представляв тільки Володимир Копилов − батько Жанни) і дали свої рекомендації.

У ході слухання сторони домовилися, що Шепелєв піде назустріч батькам Жанни і дозволить їм бачитися з онуком один раз на місяць.

557ff95fe95bf_Zhanna-Friske-1

Рішенням залишилися не задоволені ні одна, ні інша сторона: Шепелєв наполягав на зустрічі бабусі й дідуся з онуком раз на півроку, а Копилову зустрічей один раз на місяць здалося мало.

Спершу батько Платона зажадав, щоб зустрічатися з онуком батьки Фріске могли тільки на території Дмитра в оточенні його охорони. Такі умови він пояснив тим, що його син дуже зайнятий розвиваючими заняттями, і йому не хотілося б переривати цей процес. Проте комісія переконала Шепелєва дозволити батькам Жанни самим вибирати місце зустрічей.

"Я хочу бачити Платона щотижня, як раніше. Моя дружина Ольга виховувала його два роки, вона за ним дуже сумує. Ми боїмося, що він нас взагалі забуде. Шепелєв заявив, що ми − алкоголіки, але це не так", — обурювався батько покійної Фріске.

nm3P6fdr9OA

У такому порядку батьки Жанни зможуть бачити онука півроку. За словами адвоката Володимира Копилова − Альони Адлер, за цей час у всіх сторін повинні встановитися довірчі стосунки.

Відзначимо, Дмитро Шепелєв з'явився в Управі з трьома охоронцями, озброїними електрошокерами. Представник телеведучого і не приховував, що перестраховка такою кількістю охоронців обумовлена ​​зайвою емоційністю Володимира Копилова.

index c66d6d31abcfe931f5ab64f7ceef9b16_shjepjel_02 735097 187266 007fff0b48e2ffc91f8629046aec5222