Новини про зірок
Подобається

Алла Пугачова знову стала мамою (фото)

26/11/2015     Автор: admin
Алла Пугачова знову стала мамою (фото)

Алла Пугачова продовжила опікунство над сином свого хворого племінника. Співачка не планує повертати дитину матері.

18930_315

У 2014 році племінник Алли Пугачової Влад потрапив в ізраїльську лікарню, де провів півтора року. У чоловіка росте син, однак виховувати його він не в змозі — Влад прикутий до інвалідного крісла. Мама хлопчика теж не може піклуватися про сина, так як лікується від туберкульозу в одній з московських клінік. Алла Борисівна не залишила малюка в біді і взяла на себе опіку над дитиною.

184341
«Схиляюся перед цією великою жінкою — вона подарувала Владику друге життя. І за Женьку спасибі. Кілька днів тому до мене приїжджав адвокат Пугачової, і я підписала документи на продовження опікунства Алли над моїм сином. Ми домовлялися, що Женя буде жити в неї до 15 грудня. Але поки я не вилікуюсь, не зможу його забрати. Мені привезли фотографії синочка — зовсім великий став. Сумно … Алла Борисівна попросила мене не дзвонити — Женя плаче, коли мій голос чує. Сумує », — розповіла журналістам мати хлопчика, Вікторія Фадєєва.

384750477

Однак ходять чутки, що не все так добре у відносинах Алли Борисівни і Вікторії. Друг сім'ї розповів журналістам, що Пугачова не збирається повертати малюка матері.
«Прогнози на одужання Владика дуже райдужні. Лікарі обіцяють, він не тільки буде ходити, але і зможе займатися спортом. Головне тепер — не повторити минулих помилок. Тітонька вирішила купити Владу будинок в Ізраїлі. Хоче, щоб він туди перебрався разом з Женькою. У Алли там багато знайомих — без роботи Пугач наш не залишиться, тітка прилаштує. А ось з Вікою, як Влад говорить, Алла Борисівна не хоче мати справу — вона і дитини не збирається їй віддавати. «Женька — наш! — Заявила Алла. — Він на мого брата схожий! » Щоб якось утішити Віку, Пугачові віддають Фадєєвій квартиру, в якій Влад жив до від'їзду в Тель-Авів», — розповів інсайдер.

2109050562388908