Новини про зірок
Подобається

У сім’ї Кіркорова очікується поповнення (ФОТО)

25/11/2015     Автор: admin
У сім’ї Кіркорова очікується поповнення (ФОТО)

Останнім часом співак веде відокремлений і тихий спосіб життя, повністю присвятивши себе дочці Аллі-Вікторії та синові Мартіну. Кажуть, саме заради малюків Кіркоров приборкав свій гарячий темперамент.

1446976479_kirkorov-s-detmi1

"Безумовно, з появою дітей у мене повністю перевернувся світогляд і з'явилася додаткова відповідальність. І мені б не хотілося, щоб вони, коли підростуть, увійшли в світ інтернету і прочитали там, що їхній батько Філіп Кіркоров робив якісь речі, через які їм би довелося червоніти. Я дуже чітко це зрозумів і з першого дня народження Алли-Вікторії навчився гальмувати під час усіх стресових ситуацій. І якщо десять років тому я би відреагував бурхливо і про мене б написали всі газети, то сьогодні я не доставляю людям подібної радості. Ось уже п'ять років тиші. Зараз я живу в ладу з собою, в повній гармонії, спокої і абсолютному щасті. Насолоджуюся кожною хвилиною, проведеною з дітьми ", — розповів він.

Наприкінці листопада Аллі-Вікторії виповниться чотири роки. Кіркоров зізнався, що збирається подарувати дівчинці собаку. "Мої батьки робили все можливе, щоб потішити мене. І я теж намагаюся доставляти радість моїм дітям. Необов'язково постійно дивувати їх, робити дорогі подарунки. Можна просто влаштувати дитяче свято і подарувати … цуценя. Що я і зроблю. Він схожий на лисеня на коротких ніжках. Цуценя мені подарує подруга. Мій джек-рассел Покемон, на жаль, помер торік. Тепер у нас буде новий домашній вихованець. Назвіть це пустощами, як завгодно, але я щиро цьому радий ".

fk-29092015-1

2c558d934a083d735c08bd78f65b28fe

fa4197dffb9b6945c6941f10ff109d53