Новини про зірок
Подобається

Ольгу Бузову продали за 50 000 тисяч (фото)

25/11/2015     Автор: admin
Ольгу Бузову продали за 50 000 тисяч (фото)

Картина із зображенням популярної телеведучої пішла з молотка за 50 000 рублів. Шанувальником довгоногої блондинки виявився невідомий лікар з Москви.

321568

Популярна телеведуча Ольга Бузова взяла участь у благодійному проекті "Російська зима зігріє всіх". Спочатку дружина відомого футболіста Дмитра Тарасова стала героїнею фотосесії, під час якої перевтілилася в бояриню, а пізніше відвідала аукціон, на якому одним з лотів був її портрет.

1033019

На заході, головною темою якого стала допомога дітям з підмосковного онкологічного диспансеру, зірка прийшла разом з чоловіком. Але, як не дивно, за її зображення вирішив боротися не він, а шанувальник. Торги зупинилися на 50 тисячах рублів. Саме цю суму за портрет Бузової віддав московський лікар.

1033018

Ольга вийшла на сцену, щоб подякувати йому за таку щедрість, а ведучий заходу Дмитро Дібров поцікавився у переможця, з якою метою він купив зображення зірки. "Діти рівняються на молодих і успішних людей, а до їх числа входить Ольга Бузова", — пояснив лікар, підкресливши, що викуплений лот він подарує дітям.

Бузова також вирішила допомогти маленьким пацієнтам. Вона сказала, що готова перерахувати їм суму, в яку оцінив картину її шанувальник. "Дуже важливо надавати допомогу дітям, лікувати їх. Це наше завдання. Ми з чоловіком теж вирішили внести свою лепту і допомогти дітям", — заявила Ольга, опустивши в коробку 50000 рублів. Натхненний її вчинком ведучий Дмитро Дібров підкреслив, що Бузова — прекрасна, світла і дуже талановита людина.

1033020