Новини про зірок
Подобається

Молодий бойфренд Кайлі Міноуг не знав, хто вона така (фото)

25/11/2015     Автор: admin
Молодий бойфренд Кайлі Міноуг не знав, хто вона така (фото)

Закоханих абсолютно не турбує різниця у віці.

38_main

47-річна поп-зірка Кайлі Міноуг зустрічається з 27-річним телевізійним продюсером, англійцем Джошуа Сассо — і її абсолютно не турбує різниця у віці. "Жахливо це все виглядає тільки на папері — в сенсі всі ці цифри, а в реальності не має ніякого значення -говорить вона. Ми відмінно виглядаємо разом. Головне — любов і взаємне тяжіння".

Royals And Celebrities Attend The Rugby World Cup

Нещодавно, виступаючи по радіо, парочка вирішила поділитися історією їх знайомства. Слухачі дізналися, що, виявляється, Джошуа до зустрічі зі співачкою не знав, хто вона така. Просто ніколи особливо не цікавився поп-музикою. Так що, коли редактори запропонували Джошуа запросити в його телешоу невідому йому австралійську зірку в якості гості, він був категорично проти. Саме тому, що, за його словами, не мав про Кайлі жодного уявлення.
Однак, як тільки вона з'явилася на знімальному майданчику, його невдоволення швидко змінилося інтересом до співачки, і він негайно запросив її на вечерю. Запрошення повечеряти вона прийняла. На запитання ведучого програми, чи не збираються вони найближчим часом одружитися, парочка не відповіла нічого конкретного. Джошуа заявив, що популярність його подруги — вже починає його дратувати.

32c800128ae09990fb044457e1283bd4283878188226