Новини про зірок
Подобається

Джонні Депп знав про сексуальну орієнтацію своєї доньки

25/11/2015     Автор: admin
Джонні Депп знав про сексуальну орієнтацію своєї доньки

Актор поділився, що він знав про сексуальну орієнтацію дочки задовго до її вступу в ЛГБТ-спільноту.

0d980d3b4dc2f98f776340fa3a89b6533ee8c812

Голлівудський актор Джонні Депп дав інтерв'ю виданню Daily Mail, в якому розповів про своє ставлення до бісексуальності його 16-річної дочки Лілі-Роуз.

Актор поділився, що він знав про сексуальну орієнтацію дочки задовго до її вступу до ЛГБТ-спільноти, оскільки у них довірчі стосунки і дівчинка багатьом ділиться зі своїм знаменитим батьком.

"Її дописувачі в соціальних мережах були захоплені зненацька, але тільки не я, бо вона мені все розповідає. Я пишаюся стосунками з дочкою і повністю довіряю їй, хоча й турбуюся про її майбутнє", — пояснив Депп.

xw_996361

Дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді, 16-річна модель Лілі-Роуз, визнала себе частиною ЛГБТ-спільноти в серпні 2015 року, коли взяла участь у фотопроекті Self-Evident Truths, присвяченому бісексуальності і людям нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Вона стала однією з 10 тисяч героїв фотосесії, які вважають себе "не на сто відсотків гетеросексуальними".

16-letnyaya-doch-dzhonni-deppa-snyalas-v-proekte-podderzhivayuschem-geev-i-lesbiyanok_1

"Я так пишаюся моєю маленькою, що вона вирішила стати частиною нашого проекту. Я щасливий бачити її в нашій родині", — розповів тоді ініціатор проекту і гей-активіст Іо Тіллетт Райт.

Ванесса Параді і Джонні Депп розлучилися в червні 2012 року після 14 років спільного життя. За час їхнього союзу в акторів народилися двоє дітей — дочка Лілі-Роуз і син Джек.