Новини про зірок
Подобається

Жанна Бадоєва знову вийшла заміж (ФОТО)

24/11/2015     Автор: admin
Жанна Бадоєва знову вийшла заміж (ФОТО)

Жанна Бадоєва знову побувала нареченою, знову вийшла заміж.

Після того, як минулого року у телеведучої відбулася таємна весілля з бізнесменів Василем Мельничин, в першу річницю їхнього союзу пара вирішила знову зіграти весілля.


На Сардинії Жанна Бадоєва знову «сходила» під вінець. Важливу роль в цьому дійстві зіграв колишній чоловік Жанни — Алан Бадоєв. Він і повів телеведучу до вівтаря. А ще — влаштував дівич-вечір і парубочий, вибрав нареченій сукню, загалом, всю організацію взяв на себе.


«Я щиро хочу, щоб у цієї чудової пари все відбулося, — зізнався колишній чоловік Жанни Алан Бадоєв. — Це така радість, коли твоя найкраща подруга і людина, яку ти любиш завжди, у що б то не стало, знаходить своє щастя».
А новоспечена наречена-рецидивістка світилася від щастя і заповнювала свою сторіночку в Instagram новими весільними фотографіями з радісно-захопленими коментарями до них:
«Сьогодні дуже прекрасний день для мене! Рівно рік тому ми одружилися. Здавалося все рожевою казкою. Але я не дуже вірю в казки і знаю, що в житті все змінюється … Пройшов рік і все змінилося! Тому що ми стали ще ближчими, ще ріднішими і любов ще міцніша … Тепер мені всі кажуть, що після трьох років все зміниться і казка закінчиться! Ну, подивимося, я чомусь сподіваюся, що, як ми свою казку будемо писати, такою вона і буде. Любіть один одного !!! "- написала Жанна Бадоєва.

Алан Бадоев помог выбрать свадебное платье бывшей жене
Ну, що тут скажеш. З річницею, Жанна.