Новини про зірок
Подобається

Віра Брежнєва хоче назад у «ВІА Гру»

24/11/2015     Автор: admin
Віра Брежнєва хоче назад у «ВІА Гру»

Колишня учасниця «золотого» складу групи «ВІА Гра» чи то жартома, чи то всерйоз зізналася, що заздрить нинішнім учасницям дівочого колективу.

Віра Брежнєва
Після того, як Віра почула нову композицію під назвою «Так сильно», яку виконують Настя Кожевникова, Міша Романова та Еріка Герцог і яку для них написав тепер уже законний чоловік співачки Костянтин Меладзе, вона заявила, що готова йти у «ВІА Гру» четвертою учасницею. Мовляв, пісня, а особливо деякі її слова, так розчулили Брежнєву, що вона просто не змогла стримати емоцій, але, правда, також висловила сумнів з приводу того, чи погодяться на розширення колективу самі дівчатка.


У «ВІА Гру» Брежнєва прийшла ще в 2003 році, і саме на ті роки, коли вона була однією з солісток колективу аж до 2007 року, доводиться його розквіт і пік популярності. Вже тоді Віра на собі відчула, що таке слава. Постійні гастролі, інтерв'ю, зйомки для глянцевих видань, натовпи шанувальників і повні концертні зали — все це свідчило про те, що успіх «ВІА Гри» був просто приголомшливим.