Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна розповіла всю правду про весілля Сергія Притули

23/11/2015     Автор: admin
Маша Єфросиніна розповіла всю правду про весілля Сергія Притули

Маша Єфросиніна у програмі "Вiдверто" запитала у Сергія Притули про перший шлюб і весілля з новою дружиною. 


Маша Єфросиніна запросила на свою програму "Вiдверто" друга і телеведучого Сергія Притулу. І коли розмова торкнулася особистому житті, Маша Єфросиніна в певний момент навіть запропонувала Сергію не говорити про перший шлюб. Настільки важкою для нього була ця тема. Але телеведучий пояснив, що йому вже давно набридли пересуди, які часто з'являються в інтернеті і в ЗМІ, тому він хотів би розповісти правду про стосунки з колишньою дружиною і про нову сім'ю.

Якщо чесно, то ця правда виявилася нелегкою. І навіть ті люди, які знають Сергія Притулу виключно як телеведучого, стануть кілька разів зупиняти відео, щоб перевести дух. Так, це не так просто, це вкрай важко … говорити про відносини, які хотілося зберегти, але не вийшло.
У програмі "Вiдверто" Маша Єфросиніна також торкнулася ще одну тему: допомога Сергі Притули бійцям у зоні АТО. Ми знаємо телеведучого як веселого балакуна. Але варто поглянути на нього і з іншого боку … Це людина, яка намагається зробити все можливе для хлопців, які захищають батьківщину.