Зіркові скандали
Подобається

Няня дітей Гвен Стефані починає свій бізнес на гроші співачки

22/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Няня дітей Гвен Стефані починає свій бізнес на гроші співачки

gwen-stefani_5_1024_768

Няня дітей Гвен Стефані не втрачала даремно часу, поки працювала у зірки. Завдяки 27-річній Мінді Манн розставання 46-річної Гвен Стефані і 50-річного Гевіна Россдейла обростає все новими подробицями.

З'ясувалося, що ще до того, як Гвен дізналася про невірність чоловіка, вона позичила суперниці велику суму грошей, щоб дівчина змогла почати свій бізнес. Найцікавіше, що співачка це зробила на прохання Россдейла.

"Три роки тому, коли Гевін поклав око на Мінді, вона зізналася йому, що мріє відкрити свій бізнес – дитячий розвиваючий центр в Лос-Анджелесі", – розповіло джерело журналістів з Radar Online.

Россдейлу ця ідея сподобалася, і він зрозумів, що позичити необхідну суму може Гвен, яка завжди заохочувала початківців бізнесвумен.

У підсумку Манн отримала від Стефані 50000 доларів. Після того як обман чоловіка розкрився, щедра Гвен вчинила благородно і не стала вимагати повернути їй гроші. Вона просто звільнила няню, не бажаючи більше з нею перетинатися.

45-річна екс-солістка групи No Doubt Гвен Стефані і фронтмен групи Bush Гевін Россдейл офіційно оголосили про розлучення в серпні. Вони були разом майже 20 років. Подружжя ростить трьох синів: дев'ятирічного Кінгстона, семирічного Зуму і півторарічного Аполло.