Зіркові скандали
Подобається

Репер Серьога шокував новою зовнішністю, новою пропискою та зрадою дружині з дітьми (ФОТО)

21/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Репер Серьога шокував новою зовнішністю, новою пропискою та зрадою дружині з дітьми (ФОТО)

Сергій Пархоменко, відомий як репер Серьога, розповів "Теленеделе" про зміни в своєму житті. Репер переїхав до Москви, покинув дружину і повністю присвятив себе своїй кар'єрі і новому захопленню.

Зі своєю дружиною Поліною, як повідомив репер Серьога, вони не змогли знайти спільної мови. Зрозуміли, що різні люди, і вирішили роз'їхатися. 

"Довго притиралися один до одного, намагалися якось ужитися, але потім зрозуміли, що ми різні люди, і тепер живемо не просто в різних будинках – в різних країнах. З дітьми я бачуся регулярно, але не так часто, як хотілося б. Їм комфортніше жити з мамою в Києві, а у мене все життя зараз в основному зосереджено в Москві", — сказав репер Серьога.

Серьога

Сергій Пархоменко розповідає, що зайнявся бізнесом у Москві. Всіх подробиць не розкриває, але зазначив, що його офіс знаходиться на 61-му поверсі однієї з башт Москви. І цим він неабияк задоволений.

Разом з іншими змінами холостяк змінив і свій сценічний образ. Репер Серьога тепер накачений чоловік.

Серьога

Сцена для нього пішла на другий план. Тепер у нього нове захоплення, яке і приносить йому гроші. 

"А гроші я заробляю за допомогою спорту, наприклад. І здорового способу життя. Багато років займаючись власним здоров'ям і приводячи себе в порядок, я розробив свою систему тренувань. І тепер роблю красивішими, сильнішими і здоровішими інших людей. Система називається "fightclub99" (сайт fightclub99.com), саме вона останнім часом стала справою мого життя, і ця справа мені подобається куди більше, ніж гастролі, концерти і зйомки. І тут, як мені здається, навіть більше простору для творчості, ніж на сцені", — зазначив репер Серьога.

Серьога

Серьога

Серьога

Серьога

Серьога

Серьога

Серьога

Серьога