Новини про зірок
Подобається

Вікторія Бекхем взялась за косметику

20/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Вікторія Бекхем взялась за косметику

Виктория Бекхэм взялась за косметику

Здається, тепер ми почали розуміти, чому Вікторія Бекхем так наполегливо відмовляється від завидних пропозицій продовження кар'єри поп-співачки. У цієї жінки на життя свої плани і свої погляди. Здається, вона вирішила захопити світ, заполонивши його своїми товарами!

Звичайно, ми жартуємо. Але те, що Вікторія збирається розширити свій вплив на ринку моди та краси — зовсім навіть не жарт. Супержінка Вікторія Бекхем — ідеальна дружина, красива жінка, успішний дизайнер, любляча мати, класний бізнесмен і ще багато-багато — вирішила запустити свою лінію косметики.

Нагадаємо, що раніше Вікторія вже пробувала себе в б'юті-індустрії, запустивши власну серію лаків. Однак, цього разу проект обіцяє бути значно більш масштабним. Вона поки не розкриває секрету про те, що конкретно буде входити в її лінію. Може, це буде тільки декоративна косметика, може — засоби по догляду, а може — і те, і інше!

Незалежно від того, що це конкретно буде, ми впевнені — вийде щось дуже круте! Адже Вікторія не вміє робити погано! Тим більше, якщо вона серйозно ставиться до цього свого проекту.

Як говоритися, поживемо — побачимо. З нетерпінням чекаємо подробиць!

Виктория Бекхэм взялась за косметику