Зіркові скандали
Подобається

Батько Фріске пообіцяв винагороду за вбивство Шепелєва (АУДІО)

19/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Батько Фріске пообіцяв винагороду за вбивство Шепелєва (АУДІО)

997560

Батько Жанни Фріске, яка померла від раку пообіцяв винагороду за вбивcтво Дмитра Шепелєва.

Володимир Борисович, який має намір піти на багато що, щоб забрати до себе онука, в інтерв'ю LifeNews заявив, що віддячить тих, хто розправиться з його зятем.

Чоловік зазначив, що повинен залишитися осторонь від можливих трагічних подій.

Володимир Фріске розповів, що кілька місяців не може побачити свого онука. За його словами, ця причина і стала початком "війни" сім'ї Фріске і Шепелєва.

Батько Жанни боїться, що при зустрічі не витримає і вб'є зятя. За словами Володимира, до нього вже звернулися люди, які запропонували тим чи іншим способом вирішити його проблему з Дмитром Шепелєвим.

"Є люди, які хочуть за мене заступитися. Вони мені сказали: "Можна?" Я сказав: "Робіть, що хочете". Якщо раніше я говорив "не треба", то тепер я його бачити не хочу! Я боюся, щоб до суду нічого у нього не сталося, щоб голову йому хто-небудь не відрізав або ребра НЕ переламав. Я цього боюся. Дуже багато і фанатів на кладовищі підходять і пропонують, що все влаштуємо і усунемо. Я їм сказав, ваша справа, тільки нехай мене не вплутують", — заявляє Володимир.

"Я його сам або вб'ю або приріжу! Або, може бути, хто-небудь за мене! Дай бог, щоб найшовся такий чоловік! Я б його віддячив!" — сказав він.

Якщо раніше Володимир Борисович відмовлявся від таких "послуг", то зараз готовий навіть віддячити того, хто піде на такий крок.

Батько Фріске впевнений, що всі нещастя в їхній родині сталися через Дмитра. Він звинувачує зятя і в смерті дочки. За його словами, зараз вже почався ряд судових процесів, пов'язаних з майном, підтвердженням батьківства Шепелєва. Володимир Борисович готовий на все, щоб забрати онука.