Топ-6 сучасних Попелюшок: як вийти заміж за принца (ФОТО)

18/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Топ-6 сучасних Попелюшок: як вийти заміж за принца (ФОТО)

"Попелюшка" стала улюбленою казкою багатьох представниць прекрасної половини людства. Історія довела, що романтичний сюжет про бідну сирітку, яка зуміла підкорити серце справжнього принца, не вигадка. У сучасному світі любов не знає кордонів.

Кейт Міддлтон

Одруження Кейт і принца Вільяма відбулося в 2011 році і було названо весіллям десятиліття: вперше в британській королівській родині з'явилася проста дівчина з абсолютно неаристократичної (хоча і вельми забезпеченої) сім'ї. Обом було тоді 29 років. У 1987 році Міддлтон заснували компанію посилкової торгівлі Party Pieces, яка успішно розвивалася на британському ринку і зробила своїх засновників мільйонерами. Але від цього кров їх спадкоємиці не стала голубою, і тому факт, що старша дочка сім'ї Міддлтон поріднилася з Виндзорами, навіть тепер, коли у Кейт і Вільяма підростають син і дочка, не перестає дивувати.

Софія Хелльквист

Шведський принц Карл Філіп, єдиний син короля і третій у черзі на трон, одружився на колишній моделі, інструктором з йоги і учасниці реалітішоу Софії Хелльквист. Весілля відбулася 13 червня 2015. Молодій принцесі 30 років, і в ній немає ні краплі блакитної крові. Хелльквист виросла в родині середнього достатку в маленькому шведському містечку Ельвдален. У 2005 році виїхала в НьюЙорк, де вивчала бухгалтерський облік і підробляла вчителем йоги і офіціанткою.

Елізабетта Марія Росбох фон Волькенштайн

29річний бельгійський принц Амедео одружився на італійській журналістці Елізабетті Марії Росбох фон Волькенштайн в 2014 році. Весілля зіграли 5 липня в Римі на батьківщині нареченої, представниці однієї із самих багатих і впливових родин країни. До цього бельгієць і італійка зустрічалися сім років. 26річна Елізабеттаколумністка газети Bloomberg News, а також єдина дочка італійського дворянина Етторе Росбоха фон Волькенштайн і графині де Лілії Смеккиа. І батько, і мати дівчиникінопродюсери.

Джецун Пема

Найзавидніший наречений Азії, 31річний король Бутану Джігме Кхесар Намгьял Вангчук, який вважається наймолодшим монархом у світі, в супутниці життя обрав дівчину з родини незнатного походження (її батькопілот літака). Дружиною короля стала 21річна студентка Джецун Пема, вона вважається однією з найкрасивіших дівчат королівства. Їх весілля відбулося в 2011 році.

Шарлен Уіттсток

У 2011 році князь Монако Альберт II обвінчався з Шарлен Уіттсток, чемпіонкою з плавання з ПАР (Шарлен народилася в Родезії, в даний часЗімбабве). Її батько – менеджер по продажам, мати – інструктор з дайвінгу і плавання. Весіллю не завадив навіть скандал, що спалахнув незадовго до свята: за Монако поповзли чутки, що Шарлен нібито передумала виходити заміж. Але чутки залишилися чутками, і 1 липня 2011 року шлюб був зареєстрований, а на наступний день пара вирушила до церкви на вінчання. 10 грудня 2014го княгиня Шарлен народила близнюків: хлопчика і дівчинку.

Летісія Ортіс

У 2004 році 38річний принц Феліпе (нині король Іспанії) обвінчався з 31-річною тележурналісткою Летисией Ортіс. Новоявлена принцеса стала першою в історії претенденткою на королівський трон країни не аристократичного походження. До того ж, Летісія вже була заміжня. Але оскільки перший шлюб був цивільним, католицька церква не заперечувала проти королівського одруження.