Зіркові скандали
Подобається

У відомого голівудського актора виявили смертельну хворобу (ФОТО)

17/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
У відомого голівудського актора виявили смертельну хворобу (ФОТО)

Сьогодні Чарлі Шин зробить сенсаційне зізнання!

В ефірі програми «Сьогодні» телеканалу NBC зірка фільму «Гарячі голови» та серіалу "Дві з половиною людини" повідомить, що у нього ВІЛ. Кажуть, актор інфікований вже кілька років.

Все почалося з таємного розслідування одного американського таблоїду, який тривав більш ніж півтора року. Нещодавно видання натякнуло, що має інформацію про якогось ВІЛ-інфікованого голлівудського Донжуана, який, можливо, заразив уже багатьох жінок. Як виявляється, це Чарлі. І знаючи, що скоро його таємниця буде розкрита, Шин вирішив випередити пресу та у всьому зізнатись перш ніж журнал надійде в продаж.

Колишня дружина Чарлі Деніз Річардс поки офіційних коментарів не давала. Але з надійних джерел відомо, що вона знала про діагноз Шина. І навіть незважаючи на те, що актор заразився вже після розставання з нею, Деніз перевірила обох їх дочок та перевірилась сама. Ні в кого з них ВІЛ не виявлений.

Дизайнер Наталі Кенлі, яка жила разом з Чарлі і Брі, від коментарів поки утримується.

Так само як і інша порнозірка Бретт Россі, яка закрутила роман з актором після його розставання з Брі та Наталі, і навіть трохи не вийшла за Чарлі заміж в листопаді минулого року.

Однак крім постійних партнерок у кінозірки було багато швидкоплинних зв'язків з повіями. І не виключено, що всі ці жінки, навіть якщо не виявлять у себе ВІЛ, захочуть подати на Чарлі до суду позов із звинуваченням в загрозі їхньму здоров'ю.