Новини про зірок
Подобається

Ганебний конфуз: на Корольовій «лопнула» сукня під час зйомок (ВІДЕО)

17/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Ганебний конфуз: на Корольовій «лопнула» сукня під час зйомок (ВІДЕО)

490829

Популярна співачка Наташа Корольова потрапила у конфузартистку підвела сукня прямо під час зйомок.

Зірка нещодавно завершила роботу над новим кліпом на пісню "Немає слова "Я", в якій співачка вирішила торкнутися складного питання про можливості міжгалактичних відносин у майбутньому.

Для кліпу співачці пошили спеціальну сукню, на виготовлення якої пішло близько двох тижнів. Однак у самий відповідальний момент наряд підвів Наташу, яка, до речі, знову сіла на сувору дієту. Виявилося, плаття було не призначене для активних рухів, а в одному з епізодів вони були потрібні від співачки, і плаття тріснуло.

Зйомки кліпу довелося зупинити, і працівники "заштопали" наряд за допомогою гвинтів і дрилі. До речі, сюжет кліпу народився в розмові Наташі з відомим українським режисером Сергієм Солодким.

"Ми вирішили відійти від стандартної подачі любовної теми і додати гумору. У нашому кліпі відносини між чоловіком і жінкою в прямому сенсі слова космічні", — поділилася Наташа.

Зйомки кліпу проходили в Києві і зайняли всього один день, однак зміна тривала майже добу. Один з найбільш приємних епізодівполіт Наташі Корольової на троні. Хтось подумає, що це комп'ютерна графіка, але співачка літала на кріслі насправді! Правда, за допомогою чотирьох мускулистих юнаків. У кліпі ви їх, звичайно, не побачите.

"Наташа досить тендітна дівчина, — розповідає Сергій Солодкий. — Її з легкістю катали б і двоє бравих постановників. Однак при монтажі з кадру простіше прибрати чотирьох людей".