Екс-няні звинуватили Анджеліну Джолі та Бреда Пітта у безвідповідальності (ФОТО)

17/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Екс-няні звинуватили Анджеліну Джолі та Бреда Пітта у безвідповідальності (ФОТО)

Колишні няні звинуватили зоряну пару в безвідповідальності.

Брэд Питт и Анджелина Джоли

Багатодітні батьки Анджеліна Джолі і Бред Пітт, відсвяткувавши у вересні першу річницю весілля, опинилися в центрі скандалу, пов'язаного з їхніми дітьми. Відразу три колишні няні, які працювали на зоряну пару, поділилися подробицями про виховання зоряних нащадків вдома. За їхніми словами, Анджеліна абсолютно ніколи і нічого не забороняє своїм шістьом дітям — Меддоксу, Паксу, Захарі, Шилох, Нокс і Вів'єн. Няні всерйоз побоюються, що зайва свобода може сильно нашкодити дітям.

Справа в тому, що акторська родина багато подорожує — у зв'язку з роботою і благодійною діяльністю. В решты решт діти Анжеліни і Бреда просто не мають можливості ходити в якусь одну, постійну школу. Тому батьки найняли цілу команду викладачів для домашнього навчання дітвори. Але, за словами однієї з нянь, це призвело до значних прогалин в освіті дітей.

«Анджеліна дозволяє дітям вчити тільки те, що їм подобається. І, при цьому, просто ігнорувати все, що їх не цікавлять. Вони не здають ніякі іспити, не проходять через тести і навіть не виконують домашні завдання! »- Заявила в інтерв'ю одного відомого видання екс-няня.

Крім того, в будинку зоряної пари ніхто не стежить за кількістю годин проведених дітьми в інтернеті і за комп'ютером…

Як стверджують няні, єдине до чого Анжеліна і Бред ставляться серйозно — це психотерапія та релігійне виховання. До кожного з шістьох нащадків прикріплений свой індивідуальний психоаналітик, і батьки стежать за тим, щоб діти не пропускали сеанси. Не менше уваги в сім'ї приділяється і релігійному вихованню, але підхід до цього питання у Анджеліни і Бреда вельми оригінальний. Щонеділі актори водять своїх дітей до храмів, але не тільки до християнських, а й інших віросповідань. Зіркові батьки бажають, щоб хлопці самі вибрали, у що їм вірити.