Новини про зірок
Подобається

Кім Кардашян: «Вагітність — це жах!» (ФОТО)

15/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Кім Кардашян: «Вагітність — це жах!» (ФОТО)

Кім Кардашьян, яка буквально через півтора місяці вдруге стане матір'ю, напередодні пологів, схоже, зовсім втратила контроль над собою: у черговому відвертому інтерв'ю Кардашьян назвала вагітність «жахливим» досвідом і заявила, що «ненавидить» його.

 

«Я просто не вважаю, що вагітність і я ладнаємо один з одним — хоча, як ви знаєте, мені було дуже складно завагітніти, так що все ж таки це було того варте».

 «Я не скаржуся, я просто намагаюся бути чесною. Я ненавиджу це. Вагітність — не для мене … Від мами і Кортні я чула історії про те, як це чудово — бути вагітною, але не в моєму випадку, і я не буду сидіти тут і вдавати, що це найпрекрасніший досвід у моєму житті. Це жахливо".

«Я не боюся висловлювати свою думку і говорити про свої почуття — всі через це проходять, так чому б не поділитися моєю історією і моїм процесом?»

Схоже, найбільше Кардашьян пригнічує той факт, що за свою вагітність вона набрала рекордну кількість кілограмів — Кім зазначила, що за 6 тижнів до пологів набрала майже 24 кілограми, і тепер з нетерпінням чекає, коли можна буде приступати до «повернення» свого тіла до вагітності.