Тіло «янгола»: як досягають досконалих форм дівчата з Victoria’s Secret (ФОТО)

14/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Тіло «янгола»: як досягають досконалих форм дівчата з Victoria’s Secret (ФОТО)

Тело "ангела": как достигают совершенных форм девушки из Victoria’s Secret - фото 1

Victoria's Secretодин з найвідоміших світових брендів з продажу жіночої білизни. Його продукцію з 1998 року подаютьнголи" – моделі з бездоганними тілами, в числі якихХелена Крістенсен, Тайра Бенкс, Летиція Каста, Хайді Клум, Жизель Бюндхен, Кароліна Куркова, Міранда Керр, Адріана Ліма і багато інших.

Однак за досконалістю форм ховається важка робота над собою.

Ідеальне тіло

Моделі, які претендують на званнянголи" Victoria's Secret, повинні мати зріст від 175 см і талію об'ємом до 61 див. Якщо ваші вихідні дані відрізняютьсяне впадайте у відчай: працювати доведеться з відсотком жиру в організмі. У атлеток він становить від 14 до 20%, у здорових жінок, що стежать за фігурою, – 21-24%, у дівчат, які рекламують легендарну білизнуменш 18%.

За словами спортивного тренера, який працював з дівчатами Victoria's Secret, дуже важливо зробити сідниці і стегна твердими і чітко окресленими, косі м'язи животалегко помітними, а худі рукипідкачати.

І дійсно, на відміну від подіумних моделей, які нерідко доводять себе до анорексії, "ангели" виглядають дуже здоровими і підтягнутими.

Що потрібно їсти?

Дієтологи Victoria's Secret садять моделей на низьковуглеводну кетодієту, що містить максимум білка і жиру. Майже кожен прийом їжі передбачає вживання курячого м'яса, яловичини, риби, морепродуктів і яєць. Їжа, що містить цукор, повністю виключається з раціону.

На жаль, це стосується і фруктів. У перший місяць схуднення дозволяється вживати овочі: кабачки, брокколі, паростки пшениці або спаржі, салат. Але, готуючись до показів, доведеться перейти на жорстку дієту з білків і жирів, приймаючи по 15-20 мл рослинного масла з кожним прийомом їжі.

Після 6 годин вечора їсти забороняється. Якщо не виходить по-іншому, повечеряти можна і в 20-00, але вечеря повинна бути досить легкою і складатися з білка в поєднанні з сезонними овочами.

Також для прискореного спалювання жиру дівчата використовують комплекс амінокислот BCAA, травні ферменти, вітамінномінеральні комплекси і ряд інших добавок. Після тренувань необхідно з'їдати протеїновий батончик з мигдальним молоком або білковим коктейлем.

Як тренуватися?

нголи" тренуються постійно, роблячи акцент на силові вправи з додатковою вагою: присідання, випади, віджимання, станова тяга, вправи для трицепсів і біцепсів.

Також рекомендований пілатес і активний спорт: бокс, балет. У тренажерному залі необхідно займатися не менше 4 разів на тиждень, будинки3-4 рази.

Таким чином, кожен день ви повинні піддаватися серйозним фізичним навантаженням, іноді2 рази в день.

Важливо: тренуватися треба на голодний шлунок, випиваючи перед заняттями чашку чорної кави.

Коли чекати ефекту?

Ефект буде помітний вже через 4 місяці, однак такий режим дуже вимотує, вимагає тривалого відновлення, і щоб його витримати, треба мати сильну мотивацію.

У "ангелів" вона є: величезні гонорари, нові контракти і обожнювання шанувальників. Але слід пам'ятати, що за їх здоров'ям стежить ціла команда дієтологів, тренерів, медиків. Без належного контролю жінка ризикує отримати дисбактеріоз, сечокам'яну хворобу, інтоксикацію, тромбоз і інші захворювання, пов'язані з надлишком білка в організмі.

Фрукти не годяться для вечірніх прийомів їжі при ожирінні, оскільки фруктице вуглеводи, а надлишок енергії буде заважати зниженню ваги. Увечері їжа повинна складатися з білка і некрохмалистих овочів. Збалансована дієта і регулярні помірні тренуваннякращий спосіб відчувати себе енергійною, здоровою і красивою, як янгол.