Зіркові скандали
Подобається

Стало відомо про долю музикантів із захопленого терористами концертного залу в Парижі

14/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Стало відомо про долю музикантів із захопленого терористами концертного залу в Парижі

36_main

Музиканти американських рокгруп Eagles of Death Metal і Deftones, які виступали в концертному залі Bataclan в Парижі, в безпеці.

Спочатку ЗМІ написали про смерть одного з учасників групи Eagles of Death Metal, проте родичі музикантів спростували ці повідомлення.

Дружина ударника Eagles of Death Metal Джуліана Doriot сказала The Washington Post, що всі учасники гурту в безпеці.

"Він телефонував мені сказати, що любить мене і що він у безпеці. Всі, хто був на сцені, змогли вчасно забратися звідти геть", – сказала вона.

"Він сказав, що вони зіграли близько шести пісень і почули постріли з автоматів. І це було так голосно, голосніше, ніж група, і всі вони попадали на підлогу сцени. А коли вони підвелися, щоб спробувати евакуюватися, то побачили людей з автоматами, які просто стріляли у всіх і все, що бачили", – розповів американському телеканалу WSBTV брат барабанщика групи Майкл Doriot.

"Потім Джуліан, вокаліст і інші члени групи зникли через запасний вихід в глибині сцени і опинилися на вулиці", – додав він.

Разом з тим на офіційній сторінці групи в Facebook написано, що доля музикантів досі невідома.

"Ми, як і раніше, намагаємося визначити місцезнаходження групи і членів команди і дізнатися про їх безпеку. Наші думки з усіма людьми, хто постраждав у цій ситуації", – йдеться в повідомленні.

Інша група, яка виступала в Bataclan, підтвердила, що з музикантами і технічним персоналом нічого поганого не сталося.

"Спасибі за всі ваші переживання про наше благополуччя. Група і команда в безпеці. Молитви для тих, хто постраждав у результаті цих трагічних подій", – йдеться в повідомленні групи Deftones.

Нагадаємо, серія терактів сколихнула Париж 13 листопада, забравши життя щонайменше 153 осіб.

За уточненими даними, 112 людей загинули в концертному залі Bataclan, де терористи захопили заручників. Згодом поліція почала штурм театру. В результаті оперативних дій двох терористів вдалося знищити.

Втім, операція завершилася значними втратами серед людей. Крім цього теракти сталися поруч зі стадіоном Stase de France, де йшов матч футбольних збірних Франції та Німеччині і в ряді інших кварталів Парижа.

Там загинули десятки людей, і багато отримали поранення. За даними очевидців, нападники під час стрільби вихваляли Аллаха і кричали: "Це за Сирію".

Як повідомив прокурор французької столиці Франсуа Моленс, теракти в Парижі відбулися одночасно в шести точках.

Президент Франції Француа Олланд оголосив у місті режим НС і ввів війська. В результаті спецоперації було вбито 8 терористів.