Онук Пугачової має серйозні проблеми зі здоров’ям

13/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Онук Пугачової має серйозні проблеми зі здоров’ям

Микита Пресняков розповів Sobesednik.ru про болі в суглобах, що виникли через екстремальне захоплення юності.

Музикант до своїх 24 років встиг чимало: в 17 років він знявся у фільмі "Індиго", в 18 отримав головну роль у картині "В гостях у $kazki", потім були ролі у фільмах "Йолки" і "Йолки-2". У 23 роки створив музичний колектив AquaStone, який пізніше був перейменований в Multiverse. Здається, вільного часу у юнака просто не було, але він примудрявся знайти його для паркуру, катання і трюків на скейтборді і комп'ютерної анімації. Дізнавшись про нове захоплення онука, бабуся по лінії батька Олена Преснякова журилася:

"Микита весь у батька пішов! Вова трохи заспокоївся лише після того, як йому вставили металевий штир після катання на гірських лижах! А до цього такий самий був!".

До переломів у Микити справа не дійшла, а от суглоби від небезпечного захоплення у молодої людини вже болять. Втім, музикант не поспішає до лікарів і сигнали організму ігнорує.

"Я і зараз займаюся паркуром, але вже не так щільно. Раніше я як мінімум чотири рази на тиждень віддавався улюбленій справі, зараз так не виходить. І я дуже сумую з цього приводу, часто перед сном я дивлюся старі відоси і дуже ностальгую, що частина мого способу життя зникла, – зізнався Микита. – Я згадую, як вчився робити різні елементи, у яких, як і в гімнастиці, є назви: стрекосат, наприклад – це махове сальто назад з розбігу, реверс – опорний стрибок з обертанням на 360 градусів, Спрін – стрибок через яку-небудь перешкоду, не торкаючись її. Елемент ролл-рол є одним з найважливіших в паркурі. Цей перекат, переважно через плече, використовується трейсерами після приземлення з великої висоти або для збереження швидкості пересування. Були в мене і свої фірмові елементи-фішки, які я сам придумав. Я не пишаюся тим, що займаюся паркуром, я отримую задоволення від відчуття свободи руху".

3_200 3_200 318058