Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль презентувала романтичне карпатське відео на нову пісню

12/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль презентувала романтичне карпатське відео на нову пісню

Популярна співачка Тіна Кароль презентувала у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" новий кліп на пісню "Сдаться ты всегда успеешь". Цю пісню обрали саундтреком до нового українського серіалу, який створив “1+1 Продакшн ”.

Кароль вдалось відзняти не просто кліп, а кінокліп. Виконану роботу Тіна коментує наступним чином: 

"Пісня про те, що не треба здаватися, не треба опускати руки. Вона лежала “на полиці” три роки. Так буває з піснями. Незважаючи на те, що композиція мені дуже подобалася, я відчувала, що зараз не її час. І ось, поспілкувавшись з генеральним продюсером “1+1 Продакшн” Вікторією Лезіною, я відправила їй кілька пісень. І вона вибрала саме цю в якості саундтреку. Це перший раз, коли пісню вибирала не я сама. Мені сподобався цей експеримент", — Тіна Кароль.

Тіна Кароль

Режисерська група витратила на роботу над кліпом 4 дні, ще 3 пішло на підготовку та пошук локацій. Для кліпу було обрано ретростиль післявоєнного часу. Відзначимо, що у кадрах було знято  паровоз 47-го року виробництва, який зараз є музейним експонатом.

У кліпі було зроблено акцент на паровоз, який став символом долі. Взагалі символізм притаманний багатьом кліпам співачки, адже таким чином Тіна Кароль намагається краще передати свої думки слухачам та прихильникам.