Знаменитості, які на власній «шкурі» відчули, що таке в’язниця (ФОТО)

10/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Знаменитості, які на власній «шкурі» відчули, що таке в’язниця (ФОТО)

Знаменитості такі ж люди, як і всі інші і тому ніщо людське їм не чуже. А тому й вони іноді роблять помилки, через які потрапляють за ґрати.

1. Мішель Родрігес

За порушення випробувального терміну після водіння в нетверезому вигляді і залишення місця ДТП Мішель Родрігес була засуджена до 180 днів в'язниці в ЛосАнджелесі, Каліфорнія. У цій же в'язниці свого часу відбували покарання Ліндсі Лохан і Ніколь Річі.

2. Lil` Kim

За ґратами Lil` Kim пробула рівно рік і один день, а термін вона отримала в 2005 році за злочинну змову і дачу завідомо неправдивих показань. Крім цього Lil` Kim відбула три роки покарання умовно і сплатила штраф у сумі 50 тисяч доларів.

3. Кеслі Снайпс

Актор отримав три роки в'язниці за податкові правопорушення і відбував своє покарання у в'язниці в Пенсільванії з 2010 по 2013 рік.

4. Роберт Даунімолодший

Свій термін Роберт Даунімолодший отримав у 1999 році за зловживання наркотиками і неодноразове порушення випробувального терміну після умовного засудження. У в'язниці він провів три роки.

5. Пол Маккартні

Навіть сера Пола не минула доля перебування за ґратами, правда пробув він там лише трохи більше тижня. Сталося це в 1980 році, після того, як Маккартні був затриманий в аеропорту Токіо за те, що мав при собі марихуану.

6. Періс Хілтон

У в'язниці красуня виявилася виключно по своїй дурості. У 2007 році її відправили за ґрати на 45 днів за порушення випробувального терміну після першого правопорушенняводіння в нетверезому вигляді.

7. Вінс Ніл

8 грудня 1984 року музиканта групи Motley Crue звинуватили в заподіянні смерті барабанщика Hanoi Rocks. Перебуваючи під впливом алкоголю, Вінс потрапив в аварію, в якій і загинув барабанщик.

8. Денні Трехо

Перш ніж завоювати славу брутального і жорсткого актора, Денні Трехо встиг побувати у декількох в'язницях Каліфорнії. Він був залежний від наркотиків і часто здійснював правопорушення з метою дістати грошей на нову порцію.