Зіркові скандали
Подобається

На 1+1 пояснили скасування ефіру «Вечірнього кварталу»

10/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
На 1+1 пояснили скасування ефіру «Вечірнього кварталу»

Скасування ефіру програми "Вечірній квартал" на телеканалі 1+1 в суботу пов'язано з технічною помилкою.

i150_ArticleImage_112361

Нові випуски програми покажуть в грудні. Про це йдеться в офіційній заяві телеканалу.

"При програмуванні поточного тижня сталася технічна помилка. Нові випуски програми "Вечірній Квартал" будуть показані 12 і 19 грудня відповідно, про що ми повідомили партнерам, як тільки ситуація стала для нас очевидною", — йдеться в заяві.

На 1+1 також обіцяють, що 16 листопада в ефір вийде новий комедійний серіал виробництва студії "Квартал 95" — "Слуга народу".

Як відомо, студія "Квартал 95" повідомила у Facebook про несподіване рішення телеканалу 1+1 зняти з ефіру програму "Вечірній квартал", записану 25 жовтня.

"Ефір нового випуску "Вечірнього Кварталу", який був запланований на 21:15 7 листопада, був скасований з причин, які не залежать від студії "Квартал 95". За кілька годин до ефіру телеканал 1+1 повідомив керівництву студії, що новий випуск проекту був знятий з програмної сітки, не пояснюючи причин цього рішення. За десять років існування проекту "Вечірній Квартал" в ефірі українського телебачення це перший випадок скасування показу телевізійної версії концерту", — говорилося в повідомленні.

628572

Представники творчого колективу студії підкреслили, що рішення про скасування показу концерту "Вечірній Квартал" порушує умови співпраці студії "Квартал 95" і каналу 1+1, є неприпустимим і порушує принципи свободи слова, обмежуючи права телеглядачів на доступ до телевізійного контенту.

 

 

Эфир нового выпуска «Вечернего Квартала», который был запланирован на 21:15 сегодняшнего дня, 7 ноября, был отменен по п…

Posted by Студия "Квартал 95" on 7 листопада 2015 р.

Нагадаємо, 18 вересня ток-шоу Савіка Шустера "Шустер Live" не вийшло в ефір телеканалу 1+1.