Новини про зірок
Подобається

Михайло Боярський ледве уникнув загибелі

10/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Михайло Боярський ледве уникнув загибелі

boyarsky_188

Михайло Боярський вперше розповів, як під час зйомок знаменитих "Мушкетерів" отримав травму, яка ледь не коштувала йому життя. Сам актор поставився до цього вкрай легковажно, та й зараз згадує про цей епізод з почуттям гумору.

"Ми билися на шпагах з Клюєвим, який грав Рошфора, і його шпага вибила мені зуб, потрапила в піднебіння, – розповідає Боярський. – Хтось потім писав, що залишився всього сантиметр до мозку. Але ніхто це не міряв. Я прополоскав рот горілкою, сів у машину і поїхав в стоматологічну поліклініку. Там вирішили питання з зубом, щось наростили, щось вставили. Головне, що це було непомітно і можна було зніматися".

Навіть через майже сорок років після зйомок Михайло Сергійович досі з великою теплотою згадує період роботи над культовою картиною.

"Зйомки в Одесі були приголомшливим часом, – розповів Боярський — Ми професійно ставилися до того, що робили. Текст знали прекрасно. Верхова їзда була на хорошому рівні. Дублерів ми практично не мали, трюки виконували самі… Ну і звичайно, на зйомках постійно були коні. Їх привозили на майданчик заздалегідь, і я скакав по три-чотири години до початку зйомок, перестрибував через якісь огорожі, через кущі. Мені подобалося. І подобалася Одеса. Море поруч, можна піти купатися. Головне – не можна волосся мочити. Місцеві жителі приходили. Хтось випити приносив, хтось фрукти…".