Новини про зірок
Подобається

Крістіна Агілера показала пишні груди на Breakthrough Prize (ФОТО)

10/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Крістіна Агілера показала пишні груди на Breakthrough Prize (ФОТО)

Вчора в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія, відбулася церемонія вручення нагород Breakthrough Prize, на якій щорічно відзначаються досягнення молодих вчених.

Гостями премії стали багато іменитих персони. Серед перших на захід приїхали Крістіна Агілера і її коханий Метт Ратлер, які не так вже й часто з'являються на світських раутах.

Також минулого вечора по червоній килимовій доріжці пройшлися Лана Дель Рей, Хіларі Суонк, Лілі Коллінз та інші селебріті.

До речі, що Breakthrough Prize була заснована в 2012 році російським підприємцем і інвестором Юрієм Мільнером. Його ініціативу підтримали співзасновник Facebook Марк Цукерберг, розробник і співзасновник Google Сергій Брін, а також китайський підприємець і засновник компанії Alibaba Group Джек Ма.

Незважаючи на те, що премія існує всього три роки, вона вже отримала досить широку популярність, а видання The Guardian називає її "науковим Оскаром".

Загальний фонд Breakthrough Prize в цьому році склав 21,9 мільйона доларів, які були розділені на дев'ять частин: сім основних премій у розмірі 3000000 доларів і дві додаткові премії — New Horizons і Breakthrough Junior Challenge у розмірі 500000 доларів і 400 000 відповідно.