Новини про зірок
Подобається

Адель зберігає всі свої нагороди у вбиральні

10/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Адель зберігає всі свої нагороди у вбиральні

Оскароносна зірка "Титаніка" Кейт Уінслет зберігає свій "Оскар" у ванній. Таке місце розташування вищої кінонагрди актриса пояснювала тим, що кожен гість, який буває в неї в гостях, може взяти статуетку в руки і біля дзеркала повоображать, що він став володарем "золотого чоловічка".

Днями британська виконавиця Адель зізналася, що її трофеї розташовуються у вбиральні.

Правда, розміщуючи там всі свої призи, Адель думала не про гостей і їхні мрії, а про свої власні досягнення.

"Кожного разу, коли я збираюся скористатися туалетом, я дивлюся на свої призи і думаю: "Так, я дійсно молодець"", – зізналася артистка.

Адель є чим пишатися. На рахунку співачки більше 100 різних нагород. До своїх 27 років вона встигла стати кавалер ордена Британської імперії (2013), лауреатом десяти премій "Греммі", п'яти Brit Awards, а також премій "Золотий глобус" і "Оскар" (2013).

Альбоми Адель очолювали чарти UK Albums Chart і ставали бестселерами року. Також співачка занесена в Книгу рекордів Гінесса.

У новому виданні Книги зафіксовано три унікальних досягнення співачки: Адель визнана першою сольною виконавицею, чий альбом очолював британський чарт 11 тижнів поспіль і 21 тиждень – в цілому, а крім того – єдиною артисткою, два альбоми і два сингли якій одночасно опинилися в першій п'ятірці хіт-параду.