Топ-5 найкращих зіркових образів тижня (ФОТО)

08/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Топ-5 найкращих зіркових образів тижня (ФОТО)

Сандра Буллок нещодавно побувала на вечірньому шоу Джиммі Феллона в Нью-Йорку, де з'явилася у сукні Jonathan Simkhai з колекції весна 2016. Цікаве поєднання мережива і сітчастої тканини надали образу міського шику і жіночності.

Топ-5 образів тижня

Діана Крюгер виглядала чудово на ювілейному вечорі SAG Foundation в Беверлі-Хіллз. Акторка обрала сукню Monique Lhuillier зі складним кроєм і графічним принтом. Завдяки чорно-білій гамі і відсутності аксесуарів, наряд виглядає витонченотак та стильно.

Топ-5 образів тижня

Леа Сейду приголомшила всіх на мексиканській прем'єрі фільму «007: Спектр». Актриса вибрала яскраво-червону сукню Miu Miu в кращих традиціях старого Голлівуду — відкриті плечі, підкреслена талія та драматичні розрізи. Ідеальний образ дівчини Бонда Леа завершила срібними босоніжками Miu Miu та червоною помадою.

Топ-5 образів тижня

На нещодавній прем'єрі фільму «Лазурний берег» в Лос-Анджелесі Анджеліна Джолі блищала в блискучій шовковій сукні Atelier Versace. І хоча актриса для червоних доріжок обирає такий образ досить часто, ми вважаємо, що вона гідна бути в топі найкращих.

Топ-5 образів тижня

Образ Карлі Клосс взятий не зі світського заходу, тим не менш, це один з кращих street style образів тижня. Торік нас захлеснула хвиля пончо від Burberry, яке носили практично всі зірки. Карлі Клосс надала нового виду набридливому тренду, обравши пончо з рукавами в нейтральних тонах і скомбінувавши його з щільним гольфом, джинсами і простими кедами.

Топ-5 образів тижня