Forbes оприлюднив ТОП 10 найбагатших співачок 2015 року

07/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Forbes оприлюднив ТОП 10 найбагатших співачок 2015 року

У 2015 році найбагатшою співачкою за версією журналу Forbes стала Кеті Перрі, за нею пішла Тейлор Свіфт, а на третій позиції опинилася група Fleetwood Mac. При цьому журнал оцінював величину доходів, добуваючи відомості з опитувань і баз даних, інтерв'ю з агентами зірок, їх менеджерами і юристами.

 

1. Кеті Перрі заробила $135 млн.

Усього за рік Перрі піднялася на чотири сходинки. За минулий року вона 126 разів виступила в різних містах світу в рамках свого туру Prismatic World Tour. Відомо, що вона отримала приблизно по $2 млн з кожного концерту. Крім того, співачка активно знімається в рекламі.

2. Тейлор Свіфт заробила $80 млн.

Співачку по праву можна назвати найстабільнішою співачкою, адже в минулому році вона також посіла друге місце. Основним заробітком Свіфт залишається музика – рік тому вона випустила альбом "1989", а концерти в рамках однойменного туру (1989 Tour) принесли їй по $4 млн з кожного міста.

3. Fleetwood Mac заробили $59,5 млн.

Незважаючи на те, що Fleetwood Mac – це група, яку називають динозавром рок-музики, Forbes вніс і її в список багатих співачок. Швидше за все, це пов'язано з тим, що до групи повернулася клавішниця Крістін Маквей і група фактично повернулася до складу 1975-го.

Група продовжує успішно виступати і за останній рік провела 86 концертів у рамках туру On With The Show.

4. Леді Гага заробила $59 млн.

Епатажна співачка, зменшивши темп декілька років тому, в 2014-му знову повернулася на вершину слави. За 2015 рік Леді Гага виступила 66 разів і уклала кілька вигідних контрактів на рекламу. Крім того, у співачки є власна лінія парфумів Fame.

5. Бейонсе заробила $54,5 млн.

У 2014 році вона була лідером рейтингу з доходом в $115 млн. Цьогоріч співачка змістилася на п'яте місце з доходом меншим майже в половину – $54,5 млн.

У Бейонсе було 18 концертів у США у рамках туру On The Run спільно з чоловіком репером Джей Зі. Усі концерти принесли в сімейний бюджет $100 млн. Крім того, співачка активно знімається в рекламі і продає власний аромат Heat.

На шостому місці опинилася Брітні Спірс з доходом в $31 млн.

Сьому позицію з річним доходом $28,5 млн розділили між собою Дженніфер Лопес і Міранда Ламберт.

Тоді як на восьмому місці опинилася Мерайя Кері з доходом в $28 млн.

Останнє місце зайняла  Ріанна, з відривом у $2 млн.