Як змінився стиль Ані Лорак за 17 років: від несмаку до шику (ФОТО)

06/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Як змінився стиль Ані Лорак за 17 років: від несмаку до шику (ФОТО)

Ані Лорак відома не тільки як співачка і музикант, але багато в чому і завдяки своїм яскравим сценічним образам. Давай згадаємо, як змінювався стиль Ані Лорак протягом всієї її кар'єри?

Ані Лорак на початку своєї кар'єри. 1998-1999 роки.

Наївна простачка

Дорослу кар'єру Кароліна почала в 1998 році з альбому «Я повернуся» і в образі кучерявої дівчинки з сусіднього двору, одягненої в прості джинси і майку. Природний макіяж, пишна копиця кучерявого волоссяАні Лорак відразу завоювала серця мільйонів українців і росіян, але з точки зору моди її образ залишався недопрацьованим.

Как изменился стиль Ани Лорак: от безвкусицы до шика

Царптаха

Вже на початку 2000х Ані Лорак блищить в довгих квітчастих сукнях, посипаних сліпучими «коштовностями», каменями розміром з куряче яйце і перлами, з розрізами і вирізами у всіх можливих місцяхчасом доводилося дивуватися, чому ж, власне, тримається її плаття? Триметровий шлейф драматично розвивається, оголюючи ноги, поки Ані разом з мільйонами затаївших дихання фанаток пускає сльозу на затяжний ноті гострого любовного переживання.

Как изменился стиль Ани Лорак: от безвкусицы до шика

Такой была Ани Лорак накануне 2000-х

Shadylady

Період «блискучої леді» характеризується супер сексуальними мінісукнями з паєток, причому не зрозуміло, з якого боку міні: зверху або знизу. Співачка любить до межі оголювати груди, так і ноги, за що періодично «отримує» від модних критиків.

Как изменился стиль Ани Лорак: от безвкусицы до шика

Ани Лорак. 2004 год

Жанна Д'арк

Слідом за Бейонсе Ані Лорак полюбила лускаті обладунки, які поєднує з ошатними трусами, діадемами в стилі статуї Свободи, металевими накладками на плечі, пір'ям та іншими шипами з бахромою.

Как изменился стиль Ани Лорак: от безвкусицы до шика

Casual look

Нарешті в 2012-2014 роках Ані вирішує змінити стиль і починає все частіше з'являтися на публіці в повсякденних образах, які їй дуже йдуть. Об'ємні шапки, косухи, рвані джинси, величезні топи, оголюючи одне тендітне плече співачки, невимушені кеди або грубі черевики, картаті сорочки.

Вишукана простота

Останній щабель в еволюції стилю співачкице прості, елегантні, лаконічні сукні, в яких фігура Ані Лорак виглядає ще стрункішою. Пастельні кольори, спокійні, м'які відтінки і строгий крій створюють гідне обрамлення для яскравої зовнішності співачки.