Зіркові скандали
Подобається

Легендарного радянського актора обікрали після смерті

05/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Легендарного радянського актора обікрали після смерті

Племінниця зірки "Операції "И" Олексія Смирнова розповіла про крадіжку спадщини легендарного актора.

Олексій Смирнов помер в 1979 році; поховали його на Південному кладовищі Санкт-Петербурга. На прощання з артистом прийшли його колеги та шанувальники. Всі особисті речі Олексія Макаровича дісталися його сестрі Валентині, у тому числі і ощадна книжка.

324281

"Мама сходила, щоб дізнатися, про яку суму йдеться, але їй сказали, що до неї вже приходила дівчина і зняла всі гроші, – розповіла Sobesednik.ru племінниця заслуженого артиста РРФСР Світлана Чекирова. Та й в квартирі до нас хтось побував, напевно, ключами не тільки ми володіли. У дядька Льоші було дві кімнати, одна з яких заставлена іконами. Коли ми прийшли, їх вже не виявилося. Не знайшли ми і його колекції метеликів і жуків. Залишилися лише книги. Їх дядько Льоша привозив з різних міст. Навряд чи у нього знаходився час читати їх, але стелаж в кімнаті був заповнений енциклопедіями. І ще від нього у нас залишилися дерев'яні фігурки, які він сам вирізав".

0_5f12b_9b9de3c1_XL

Мати актора Анна Іванівна пережила свого сина на 2 роки. Вона померла 1 березня 1981 у віці 83 років. А в комуналці, де колись жили Олексій Макарович і Ганна Іванівна, сьогодні проживають зовсім чужі люди.

201311052323khj0000004