Наташа Корольова налякала шанувальників своєю дієтою (ФОТО)

04/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Наташа Корольова налякала шанувальників своєю дієтою (ФОТО)

Співачка Наташа Корольова вирішила сісти на жорстку дієту, і буде дотримуватися її місяць. Артистка займається активно спортом, а також відмовилася від мучного та солодкого.

koroleva_200701181243220

"У комплексі з тренуваннями в залі чоловіка дуже важливе правильне харчування! ПОЧИНАЮ Detox дієту! Цілий місяць! Дієта дуже проста, овочі й білки! солодке, борошняне заборонено! А ось очищення – це спеціальний набір, який за рекомендацією мого друга – дієтолога я замовляю з Америки, попередньо здавши аналіз крові", – розповіла Корольова в Instagram.

8_08

Підписники Корольової порадили їй не захоплюватися дієтою:

"Наташа не худніть, а то будете як Яна Рудковська з ногами як з в'язальними спицями або як Вікторія Боня – гриміти кістками", "Навіщо себе так мучити, покажіть цього принца, заради якого так стараєтеся", "Акуратніше з білковою дієтою. Вона хороша, але тимчасово. І не забувайте, що вона уповільнює метаболізм. Нею добре "шлифанути" жири і потім плавно вийти на нормальне харчування. І плавно додати вуглеводів так, щоб їсти раз 5-7 і не боятися вуглеводів. Без них можна здоров'ю нашкодити", – прокоментували шанувальники співачки.