Новини про зірок
Подобається

Білик без підборів мов оголена, а на шопінгу релаксує (ФОТО)

04/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Білик без підборів мов оголена, а на шопінгу релаксує (ФОТО)

biluktatik05

Співачка Ірина Білик зізналася, що абсолютно не може виступати без високих підборів. Без них вона почувається ніби оголена.

Ще артистка полюбляє "готичні" прикраси та шопінг разом з сином Глібом.

"Дуже люблю каблучки, сережки, різні кольє. Мені дійсно пасують масивні і готичні прикраси. Обов'язковий атрибут — підбори, без них я не можу виступати. І це не жарт", — розказала Ірина та згадала, як однієї новорічної ночі через втому вийшла на сцену без підборів.

"Я ледве-ледве закінчила пісню! На сцені я почувалася голою. Чесно кажучи, не очікувала, що буду себе відчувати настільки дискомфортно", — зізналася Іра.

 

Також Білик розповіла, як шопінг допомагає їй розлабитися.

"У нас із сином навіть є своя традиція — "міні-шопінг". Ми беремо невелику суму грошей, але в її рамках дозволяємо собі все", — поділилася співачка.

 Ірина вважає, що їй личать масивні прикраси

"Мій син Гліб весь у мене, такий само шопоголік. Любить шукати красиві і модні речі. При цьому у виборі одягу він абсолютно самодостатній, покладається тільки на власні відчуття та уподобання. Навіть при виборі краватки або кашкета. До того ж смаки у нас різні, тож ми з ним розходимося по різних магазинах, а потім зустрічаємося, щоб похвалитися покупками", — розповіла Ірина.

 Або Білик добряче схудла, або це фотошоп

З 16-річним сином Білик також любить простий домашній відпочинок.

"Гліб готує для мене що-небудь смачне, наприклад рибу на вугіллі, і ми подовгу балакаємо. Зараз йому 16, але він вже приголомшливо готує. Був період, коли я навіть мріяла, що Гліб стане шеф-кухарем. Але він сам вибирає свій шлях, і поки що це музика", — поділилася артистка.

"Мені шалено імпонують його самостійність і цілеспрямованість. Задумав — зробив, і якщо він щось почав — обов'язково доведе справу до кінця. Таким і повинен бути чоловік", — похвалилася сином Білик.