Новини про зірок
Подобається

Шон Пенн має намір повернути Мадонну через 26 років після розлучення

03/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Шон Пенн має намір повернути Мадонну через 26 років після розлучення

У актора Шона Пенна і співачки Мадонни знову закрутився роман – через 26 років після розлучення. Останнім часом актор часто з'являється на концертах екс-дружини, а крім того, пару підловили в барі одного з готелів в Каліфорнії. Співачка зараз гастролює по Америці, де й знаходить час на зустрічі з Шоном.

BESTPIX - Madonna and Steven Klein secretprojectrevolution

Інсайдер розповів журналістам, що бачив Мадонну і Шона Пенна, що сиділи в барі. За словами джерела, знаменитості мило спілкувалися і весело проводили час. "Вони сиділи в барі і, схоже, відмінно проводили час", – розповів очевидець.

Чутки про відносини між колишнім подружжям виникли досить давно. ЗМІ повідомляють, що Мадонна дуже розсердилася, коли Пенн почав зустрічатися з 40-річною Шарліз Терон і навіть мав намір з нею одружитися. У отличиеот Шарліз, яку не помічали в суспільстві чоловіків після розриву, Шон ходив на побачення з актрисами і відновив спілкування з колишньою дружиною.

Мадонна вийшла заміж за Шона Пенна в 1985 році. Сімейне життя тривала всього три роки. Після розлучення Медж зізналася, що цей "шлюб був саморуйнуванням": актори постійно давали один одному приводи для ревнощів, а Шон навіть піднімав руку на дружину.

Після чергового побиття співачка подала на розлучення. Незважаючи на настільки емоційні стосунки, Мадонна, як і Шарліз Терон, називала Пенна "коханням всього життя".