Зіркові скандали
Подобається

Саєнтологи намагалися завербувати Дженніфер Лопес

03/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Саєнтологи намагалися завербувати Дженніфер Лопес

Завдяки головному Саєнтології Голлівуду Тому Крузу вплив і популярність Церкви постійно зростає, однак саєнтологія також піддається і критиці – в тому числі і з боку людей, які вивчили це питання зсередини.

1884118_ME_0529_lopez_WJS

Так, актриса Ліа Реміні вийшла з співтовариства, в якому перебувала більше 30 років, і тепер розповідає про жахи саентологіческой громади, а також намагається відкрити людям очі на саєнтологію і застерегти від вступу, за її словами, в секту.

Реміні розповіла, що представники Церкви намагаються завербувати у свої ряди якомога більше зірок, щоб посилити свій вплив. Однією з "жертв" мало не стала співачка Дженніфер Лопес, яку, за словами Лії, неодноразово намагалися "звернути".

Реміні розповідає, що члени спільноти просили її запросити Джей Ло на весілля Тома Круза і Кеті Холмс, щоб уже під час вечірки провести з нею роботу. Актриса не стала цього робити, і після торжества на неї посипалися претензії і навіть кілька доносів. Ліа розповідає, що саме після весілля Тома Круза і Кеті Холмс вона стала замислюватися про свою приналежність до саентологіческой церкви, нібито цей інцидент відкрив їй очі на події.

Після відходу з Церкви саєнтології актриса проходить терапію і займається з психологом. Також знаменитість вирішила взяти на себе відповідальність і зробити все, щоб люди не йшли за саентологіческой Церквою. Правда, тут теж є своя грань. У Голлівуді подейкують, що відхід з саєнтології Ліа використовує заради слави. Відзначимо, Том Круз приєднався до Церкви саєнтологів в 1990 році. Познайомила його з цим вченням, що орієнтує людей на кар'єру і успіх, перша дружина, актриса Мімі Роджерс.