Хто з артистів мріє представити Україну на «Євробаченні-2016»

03/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Хто з артистів мріє представити Україну на «Євробаченні-2016»

Один із сюжетів програми "Зірковий шлях", яка виходить на каналі "Україна", був присвячений пісенному конкурсу "Євробачення-2016". Журналісти програми "Зірковий шлях" дізнавалися, хто з українських артистів планує представити Україну на цьому конкурсі.

Цього року, у зв'язку з непростими подіями в країні, Україна відмовилася відправляти на конкурс свого представника. У 2016-му Україна знову повертається на "Євробачення". Незважаючи на те, що національний відбір ще не оголошений, багато українських артистів зголосилися виступити на "Євробаченні".

top-photo

Наприклад, співачка Анастасія Приходько, яка в 2009 році виступала від іншої країни, мріє виступити на конкурсі від України:

"Якщо чесно, це моя мрія, до якої я прагну, йду і роблю все можливе. Якби мені довірили представляти свою рідну країну – я б погодилася".

завантаження (1)завантаження (2)

Молода співачка Тетяна Решетняк впевнена, що не потрібно відмовлятися від можливості розповісти про талановитих українських виконавців на весь світ:

"Коли все дуже сумно – все одно потрібно намагатися залишатися на позитиві. Потрібно показувати всім, що, незважаючи на трагічні події в країні, ми намагаємося вірити в краще і нести прекрасне".

А ось співачка Альоша, яка представляла Україну в 2010 році, вважає, що спочатку потрібно створити комфортні умови для артистів:

"Я тільки недавно розплатилася з усіма боргами, які брала, щоб якысно виступити на конкурсі. Є тільки один варіант – наша держава повинна допомагати артистам фінансово: участь у конкурсі коштує чималих грошей".

9f338eebde758b383c0d681effb50fbb