Анджеліна Джолі вперше розповіла про ризик захворіти раком і видалення яєчників

03/11/2015     Автор: admin
Анджеліна Джолі вперше розповіла про ризик захворіти раком і видалення яєчників

59_main_ukr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі у відвертому інтерв'ю розповіла про підвищений ризик онкологічних захворювань і операцію з видалення яєчників.

В інтерв'ю з американським телеведучим Томом Брокау на каналі NBC 40-річна кінозірка розповіла про те, як у березні цього року перенесла операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

«Лікар, яка проводила операцію, раніше лікувала мою маму, яка померла від раку в 2007 році. Тоді моя мама звернулася до неї з проханням зробити все можливе, щоб врятувати мене від раку. Вона попросила її видалити все, що може загрожувати моєму життю. Перед операцією ми обнялися, розплакалися і лікар сказала мені, що повинна зробити це, щоб стримати свою обіцянку», — заявила актриса.

У телешоу Брокау також взяв участь чоловік Джолі, відомий актор Бред Пітт. Він заявив, що дізнався про майбутню операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб, будучи у Франції.

«Я був у від'їзді, у Франції і коли Енджі зателефонувала мені, я сів у літак і прилетів до неї. Я був зворушений тим, як мужньо моя дружина справляється з цими жахливими новинами і хотів бути з нею поруч у цей непростий момент», — повідомив він.

Джолі також додала, що вдячна чоловікові за підтримку, завдяки якій їй вдалося впоратися з психологічним напруженням перед операцією і в період реабілітації:

«Я знала, що він поруч зі мною. Завдяки своєму чоловікові я не відчувала, що після операції перестану бути жінкою або буду відчувати себе менш жіночною. Я знала, що він не дозволить мені так себе почувати. Я вважаю неймовірно зворушливим те, що ми перенесли разом такі випробування, що ми могли говорити про них відкрито і без сорому», — додала вона.

Джолі з'явилися в телешоу Брокау в рамках промо-кампанії своєї нової режисерської роботи Біля моря.

У березні цього року кінозірка підтвердила інформацію про те, що змушена була зробити операцію, що знижує ризик захворювання на рак після того, як результат тесту на виявлення активності пухлинних клітин виявився невтішним.