Зіркові скандали
Подобається

ТОП знаменитих красунь-розлучниць, або посібник для коханок (ФОТО)

02/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
ТОП знаменитих красунь-розлучниць, або посібник для коханок (ФОТО)

Новина про те, що Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, які довгі роки заперечували, що у них роман, і розповідали про тісну дружбу, все ж скріпили свій союз узами шлюбу, буквально підірвала світ українського і російського шоубізнесу.

731433

Адже було чимало людей, які не вірили чуткам або ж просто не знали про них і для них стало сюрпризом те, що таємний роман Віри і Костянтина тривав 10 років. Через Брежнєву Меладзе у результаті кинув дружину Яна, з якою у них народилося троє дітей.

Мимоволі сама собою напрошується паралель з його братом Валерієм Меладзе, який також пішов від дружини і трьох дітей до колишньої учасниці "ВІА Гри" Альбіни Джанабаєвоїі чия історія відносин також налічує десять років. А адже обидва брата вважалися мало не взірцем справжнього грузинського сім'янина, для якого дружина і діти найголовніше в житті.

Що ж, життя розставило все по місцях, і тепер брати Меладзе щасливі з іншими жінками. Можна сказати, що старший Костянтин повторив долю молодшого Валеріяхіба що, на відміну від брата, спільних дітей з Брежнєвою у нього поки немає.

Віра Брежнєва

Красунюблондинку можна назвати навіть двічі розлучницеюадже свого першого чоловіка і батька її молодшої дочки Сари, Михайла Кіпермана, вона теж поцупила з сім'ї. Брежнєва довгий час була коханкою одруженого Михайла, але одного разу її терпець урвався і вона поставила питання руба: або Кіперман розлучається з дружиною і оформляє відносини з нею, або вони розлучаються. Подумавши і все ретельно зваживши, бізнесмен розлучився з дружиною і оформив відносини з коханкою. Однак це сімейне щастя тривало недовгошлюб Брежнєвої та Кіпермана незабаром також розпався. Подружжя розлучилося у 2012 році. Крім Сари Віра також виховує доньку Соню від цивільного шлюбу з Віталієм Войченком.

Після розлучення Брежнєвої з новою силою спалахнули чутки про її роман із продюсером Костянтином Меладзе. Кажуть, що іскра між співачкою і композитором спалахнула тоді, коли Віра вперше пробувалася в групу "ВІА Гра". На той момент Костянтин був давно одружений на Яні і мав трьох дітей.

Вже в лютому 2014 року журналісти підловили Брежнєву з Меладзе біля одного з київських ресторанів, де артистка святкувала день народження. Тоді парочка залишила заклад і відправилася в столичну квартиру Брежнєвої на Подолі.

Варто відзначити, що Костянтина неодноразово бачили біля будинку Брежнєвої в Києві. Сам же продюсер пояснював свої візити до Віри тим, що вони "добре дружать".

Альбіна Джанабаєва

Скромниця Альбіна Джанабаєва "взяла" Валерія Меладзе не наскоком, а довгою облогою. Кілька років вона працювала беквокалісткою, завждиі після концертів, і на гастроляхбула, що називається, під рукою. Довгий час Валерія Меладзе вважали зразковим сім'янином: артист справно з'являвся з дружиною Іриною на світських заходах, виховував трьох дочок і розповідав журналістам, як сильно любить свою сім'ю.

Проте з приходом популярності почуття Меладзе до дружини згасали, а ось його кар'єра йшла в гору. Одного разу в музичному колективі Валерія з'явилася новенька: на місце беквокалістки прийшла молода і невідома співачка Альбіна Джанабаєва.

Через два роки після початку роботи з Меладзе дівчина йде в декретну відпустку. Альбіна не заміжня, молодої людини, з яким співачка з'являлася на публіці, немає. Преса і шанувальники заговорили про те, що батьком дитини може бути "начальник" Альбіни, Валерій Меладзе. Після народження сина пліток стало ще більше: новонародженого малюка молода мама назвала Костеюяк брата Валерія Меладзе, з яким співак завжди був в більш ніж теплих відносинах.

Відразу після народження дитини Джанабаєву запрошують співати в групі "ВІА Гра". І тутзбіг! Один із продюсерів колективуКостянтин Меладзе. Сумнівів ніби практично не залишається: Альбіна Джанабаєвакоханка Валерія Меладзе.

Втім, цей факт не підтвердили ні самі виконавці, ні дружина Валерія Ірина. Меладзе наважиться визнати батьківство тільки в 2009 році: "Так, у мене є син. Про це моя дружина дізналася від мене досить давно. І в тому, що це мій син, у мене немає ні найменших сумнівів. У графі "батько" у свідоцтві про народження у нього стоїть моє ім'я". До цього моменту артист вже не живе з офіційною дружиною, однак не поспішає подавати на розлучення і переїжджати до Альбіни і маленького Кості.

Цікаво, що на протязі всього роману з Валерієм (а це більше десяти років!) Альбіна не поширювалася про особисте життя. Про те, що у пари все серйозно, заявляв виключно Меладзе.

Другий син Валерія та Альбіни з'явився на світ у липні 2014 року. Тепер у співака з'явилося цілих два спадкоємця, про яких він так мріяв! Колишня дружина дарувала чоловікові тільки дочок.

Валерій намагається приділяти час дітям від обох жінок. Причому дівчаток він в основному балує, а з хлопчиками практикує більш сувору стратегію виховання.

Зрозуміло, після того, як Меладзе пішов до Джанабаєвої, на пару посипалися образи. Його лаяли за те, що виявився зрадником, їїза те, що розлучила, здавалося б, щасливу сім'ю. "Як я втомився від усього цього! Всі кругом розлучаються, йдуть, приходятьЧому саме мене так мучать?" – обурювався емоційний Меладзе.

Тетяна Навка

Російська спортсменка, олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навкасправжня гроза чоловіків, мало хто з них може залишитися до неї байдужим.

Спочатку не встояв актор Марат Башаров, який був партнером Навки на шоу "Зірки на льоду". Він кинув свою цивільну дружину, Лізу Круцко, яка настільки любила актора, що заради нього прийняла іслам (за національністю Башаровтатарин), і їхню спільну дочку Амелі.

До речі, і це була не перша жертва Навкисвого чоловіка, фігуриста і тренера Олександра Жулина, вона відбила у його партнерки і дружини Майї Усової.

Але міцних відносин у актора і фігуристки не вийшло. Що тому провиною, сказати важко: хтось говорить про пияцтво Башарова, хтось- про небажання Навки приймати іслам, так і рідні, і діти коханців від їхнього роману були не в захваті. В результаті Башаров і Навка розлучилися.

Через деякий час Навка зустрічає нову любов. Коли Тетяну на святкуванні дня народження представили цьому чоловікові, він, як пізніше зізнавалася сама Навка, не впізнав у ній відомої фігуристки та олімпійської чемпіонки. "Ви ж та сама дівчина, яка рекламує фарбу для волосся?" — поставив Тетяні питання прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

На той момент Пісків був одружений на Катерині Солоцинской, у них підростали донька Ліза і двоє синівМіка і Дені.

Розлад в родині Пєскових стався після тієї фатальної зустрічі Дмитра з Навкою на званій вечері. Законній дружині Пєскова стало ясносім'ю не врятувати. Більш того, жінка розчарувалася в чоловікові, якого завжди вважала вірним: "Мені здавалося, у всіх такий, але мійточно інший. А коли виявилося, що такий же… Мені стало нецікаво".

Закохані приховували свій роман до останнього і зважилися здатися на публіці разом тільки в грудні 2014 року. На відкритті ковзанки на Червоній площі Тетяна з'явилася з Дмитром, який тримав її під руку. Пара розважалася на льоду і з задоволенням позувала фотографам.

А 1 серпня 2015 року в Сочі відбулася величаве весілля, на якому було понад 100 осіб.

Марина Кутепова

Коли стало відомо про розлад у однієї з найміцніших пар українського футболу, дружина Олександра Шовковського Ольга Альонова натякала на участь і зацікавленість у розпаді сім'ї третіх осіб. Пізніше стало відомо, що розлучницею дизайнера і футболісти, які прожили разом більше 14 років, стала 33річна Марина Кутепова, дружина великого українського бізнесмена Сергія Євланчика.

Зараз Марина Кутепова перебуває в шлюборозлучному процесі з Сергієм Евланчиком: пара розходиться не мирно, а через суд. Ходять слуги, що Кутепова намагається відсудити у чоловіка значну частину майна.

Анастасія Заворотнюк

Розбила сім'ю актора Сергія Жигунова, який кинув свою дружину Віру Новікову (разом прожили 24 роки) і пішов до "няні Віки". Але рай в розлучниці Заворотнюк з деспотом Жигуновим тривав недовго. Пара розлучилася зза фінансових проблем. Незабаром Жигунов попросився назад до колишньої дружини, а Заворотнюк вийшла заміж.