Новини про зірок
Подобається

Пологи Надії Мейхер обійшлися її чоловікові в 350 тис грн

02/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Пологи Надії Мейхер обійшлися її чоловікові в 350 тис грн

meyher6

За словами близьких, всі дев'ять місяців співачка відчувала себе чудово

Минулого тижня стало відомо, що екс-солістка групи "ВІА Гра" втретє стала мамою. Донька співачки та її чоловіка, бізнесмена Михайла Уржумцева, з'явилася на світ 17 жовтня в 5-му київському пологовому будинку.

"Дівчинка у нас дуже спокійна, – розповідає "СтарХіту" щасливий батько. Буває, звичайно, вередує, ночами піднімає. Швидко зростає, вчиться усміхатися. А ми з дружиною згадали, як міняти памперси, гуляємо з коляскою – від усіх цих турбот отримуємо величезне задоволення".

Надія провела в VIP-палаті клініки на другому поверсі три доби. "Перебування в таких апартаментах коштує близько 12 тисяч рублів на день, – говорить "СтарХіту" співробітниця пологового будинку. Там є плазма, кондиціонер, шафа для зберігання речей, велике двоспальне ліжко, пеленальний столик, кувез для дитини, а також зона відпочинку: стіл, стільці, крісло. Є санвузол з душем, окремий вхід з вулиці. Ведення вагітності і пологи в цілому обійшлися Грановській в пристойну суму – близько мільйона рублів. Чоловік приходив до неї в лікарню щодня. Харчування у зірки було окреме – по меню з ресторану. Вона замовляла банани, кефір, ряжанку, сир, творожую запіканку, курячий і овочевий супи, картоплю з рибкою".

За словами близьких, всі дев'ять місяців співачка відчувала себе чудово – в декреті вона навіть виступала на відкритті літнього майданчика ресторану "Нова Хвиля" в Бєлгороді. "Я зустрічалася з Надею за тиждень до пологів, – ділиться зі "СтарХітом" телеведуча Маша Єфросиніна. Виглядала вона відмінно. Набряків немає, прекрасний настрій, ніякого нездужання. Дізнавшись про появу малятка, привітала її смс-повідомленням – дзвонити не стала, щоб не турбувати. Надя подякувала і сказала, що весь час проводить з маленькою. Чесно кажучи, ми всі здивувалися, дізнавшись, що у неї з'явилася на світ дівчинка – були впевнені, що чекає хлопчика".

Грановській допомагають старші діти – нещодавно з Італії повернувся її 13-річний син від першого шлюбу Ігор. Також Надія і Михайло виховують трирічну Анну. Вона, за визнанням Уржумцева, була особливо рада сестричці.