Новини про зірок
Подобається

Седокова подолала кризу середнього віку та засіла за мемуари

30/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Седокова подолала кризу середнього віку та засіла за мемуари

32-річна співачка Аня Седокова зізналася, що криза середнього віку далася їй нелегко. Довелося багато чого переосмислити, особливо те, що тепер короткі шорти доречніше виглядають на її доньці, ніж на ній самій.

Зате Аня вирішила, що вже дозріла до написання книги. 

Як відомо, окрім музичної кар’єри, Седокова ще й випускає власну лінію одягу. На запитання, яким чином їй вдається усе встигати, співачка сказала:

"Я багато працюю і мало сплю".

 Седокова зізналася, що мало спить

Також Аня зізналася, що на собі відчула кризу середнього віку, тому має що сказати у своєму наступному альбомі.

"Всі знають про те, що у чоловіків буває криза середнього віку, але у жінок така криза теж буває і деколи проходить з ще більшими втратами. Переконалася на власному прикладі — буквально була ломка, переосмислення всього навколо і себе в цьому світі", — поділилася артистка.

"Перетворюватися з дівчинки на жінку дуже важко. Коли ти раптом розумієш, що короткі шорти більше не одягнеш не тому, що вони тобі не пасують, а тому, що вони вже пасують твоїй доньці, — це шокує. У свої 33 роки (виповниться у грудні) ти ще можеш виглядати неймовірно сексуально в міні-спідниці, але на дочці вона виглядає набагато актуальніше", — зауважила Аня.

 Хоч Аня і каже, що стала дорослішою, але міні-шорти все одно носить разом з донькою Аліною

"І ти бачиш, що відступати нікуди — ти повинна ставати серйозніше, у стосунках поводитися мудро і далекоглядно. А всередині тебе живе дівчинка, яка дотанцьовує останній танець на дискотеці, допиває останню стопку текіли і кричить: "Ніііі, я не відпущу тебе, тобі ще так мало років! Куди ж ти?" — додала вона.

"Боротьба між легковажною спідницею міні і гранично суворою міді лише на перший погляд несерйозна. Насправді це надлом, зміна всього життя: інше коло спілкування, інші думки і зовсім інша музика", — підсумувала думку Седокова.

На сценічний образ Ані криза середнього віку, здається, не вплинула  

Окрім всіх своїх занять, Аня ще й знаходить час на написання мемуарів.

"Пишу про ті речі, про які боялася сказати, — про дитинство, складний період дорослішання, події, які змінили мене. І для мене це важливо", — поділилася "письменниця".

"А ще дуже хотілося б організувати тренінг чи курс лекцій, щоб допомогти жінкам, які перебувають у складній ситуації і не знають, куди рухатися далі", — повідомила Седокова.  

 Досвідчена Седокова хоче замахнутися на лекції для жінок