Зіркові скандали
Подобається

Том Круз воює з сусідами за холодильник

29/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Том Круз воює з сусідами за холодильник

tom-cruise-0307 (6)

Актор оселився під одним дахом зі своїми колегами по фільму "Мена"

Том Круз не втомлюється дивувати нас своїми дивацтвами. Мало того що він чогось оселився під одним дахом зі своїми колегами по фільму "Мена", так ще і пред'являє претензії до вмісту спільного холодильника.

Режисер Даг Лайман і сценарист Гері Спінеллі скаржаться, що виконавець головної ролі (Круз зіграє в стрічці знаменитого наркобарона Пабло Ескобара) – сусід, якого ворогу не побажаєш. Як повідомляє видання Vanity Fair з посиланням на The Hollywood Reporter, через свою дієту Том чіплявся до того, чим харчувалися його сусіди. Щоправда, не уточнюють, через які саме продукти вийшов конфлікт.

"Його дієта набагато суворіша, ніж режим харчування Дага і Гері", – повідомляє джерело.

Днями телевізійна актриса Ліа Реміні, яка два роки тому залишила лоно саєнтологічної церкви, розповіла про те, який тиск чинили на неї побратими по вірі.

Ліа також додала, що Круз є незаперечним авторитетом для членів громади. За словами актриси, вплив Тома Круза зараз такий великий, що йти проти нього – собі дорожче. "Критикувати Тома Круза – те ж саме, що критикувати всю саєнтологію. Кожен, хто зробить це, тут же буде визнаний головним злом".