Українка, яка представляла Росію на світовому конкурсі краси: це було для мене справжнім пеклом (ФОТО)

28/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Українка, яка представляла Росію на світовому конкурсі краси: це було для мене справжнім пеклом (ФОТО)

17-річна українка Настя Михайлюта, яка представляла Росію на світовому конкурсі краси "Міс Бікіні Світу-2015", поскаржилася на цькування з боку інших учасниць.

Але, незважаючи на це, дівчина обійшла 39 суперниць і посіла перше місце в конкурсі, який проходив на Мальті.

Журі шоу належало вибрати кращу з 50 учасниць від 17 до 28 років з різних країн світу. Однією з них була Міхалюта. Дівчина народилася і зростала в Луганську. За рік до початку конфлікту на Україні, коли дівчинці було 14 років, батько перевіз сім'ю в Білгород, з якого Настя вже переїхала до Москви. Там Міхалюта навчається у вузі на економіста і успішно працює моделлю. Торік Анастасію вибрали "Юною Красою Росії".

Заради участі у світовому конкурсі, Настя, при зрості 176 сантиметрів і параметрах фігури 84-60-88, схудла на п'ять кілограмів. Дівчина майже перестала їсти м'ясо і без кінця тренувалася в спортзалі.

 Як зізналася Настя, тиждень на Мальті була для неї сущим пеклом.

"Конкурс краси — це не тільки красиві дівчата, білосніжні посмішки, фотосесії, у багатьох складається враження, що це привітні учасниці, бажаючі один одному перемоги, які мило посміхаються, обіймають тебе, ні, це зовсім інший світ, — розповідає переможниця. — При першій же спільній зустрічі учасниць я зіткнулася з заздрісними поглядами інших конкурсанток, глузуванням і розмовами за спиною. У конкурсі брало участь 39 учасниць з різних країн світ, так от зі мною розмовляла тільки одна дівчинка, представниця Латвії. Але й вона після конкурсу талантів стала ворожою. За сніданком зі мною ніхто не спілкувався, не сідали за один стіл зі мною, дійшло навіть до того, що мене демонстративно не називали по імені. Дівчатка мене прозвали "Раша", хоча я добре володію англійською мовою і кілька разів говорила, що мене звуть Анастасія, але так нічого не вийшло, учасниці називали мене виключно "Раша", було дуже прикро і боляче від такого ставлення і нерозуміння".

Також Анастасія розповіла, що таке ставлення до неї було своєрідною демонстрацією політичної позиції.

"Багато дівчаток починали розмови про політику і весь гнів летів на мою адресу, вони демонстративно заводили розмову про Росію і нашого президента, про міжнародні конфлікти, намагаючись мене вивести на емоції. Я намагалася не звертати на них уваги, поки не почалося найжахливіше. За день до конкурсу "Бікіні" у мене вкрали всі мої купальники і мені довелося їхати в місто в терміновому порядку купувати собі нові. Перед генеральною репетицією мені насипали скло в туфлі, я дивом уникнула глибоких порізів, але кілька саден у мене все ж залишилося. Перед фіналом дівчата вже відкрито почали погрожувати мені, що нічого у мене не вийде і я не зможу зайняти призове місце. Мене закривали в туалеті перед виходом на сцену, наклеювали жуйку на підошву туфель, а перед "шоу талантів" вкрали флешку з музикою до номера. У той момент я бачила глузливі погляди деяких учасниць. Добре, що зі мною на конкурсі був тато, у якого була копія, так я вийшла з ситуації, що склалася. Дівчатка стали ще більше мене ненавидіти. Всередині у мене все стискалося від їх слів, але я не показувала виду, що боюся, я не могла зійти з конкурсу, до якого так довго йшла", — відверто розповіла представниця Росії.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.ko..